POCO X3 Pro kesin MIUI 14 kesin gelecek mi?

Niye hocam, Xiaomi yetkilisi misin? 14 alacağını hesapta yoktu zaten ama verileceği açıklanıp üstüne bu durumlar yaşanıyorsa bu hatanın düzeltilmesi gerekir. Müşteri memnuniyeti denen bir şey var.

Şunu söyleyeyim cihazında sakat bir anakartı var.
MIUI 14 alması ihtiyaçtı MIUI 13 aldığı için fakat Hyper vs gereksiz anakarta yük olur.
Memnuniyet yakalamak için cihazı zorlamak ister misin?

Şunu söyleyeyim cihazında sakat bir anakartı var.
MIUI 14 alması ihtiyaçtı MIUI 13 aldığı için fakat Hyper vs gereksiz anakarta yük olur.
Memnuniyet yakalamak için cihazı zorlamak ister misin?
Dostum başta Türkçeyi düzgün kullan. 5 kere okudum ne demeye çalışıyorsun diye. Halihazırda MIUI 14 gelmesi çok beklenmiyordu zaten MIUI 13 başarılı kendince en azından benim cihazımda bir sorun çıkmadı. Ama anlatmaya çalıştığım, bunun sözü verilip düzgün bir şekilde entegre edilemiyorsa düzeltmenin yollarını sağlarsın. En azından arkadaşın dediği gibi güncelleme alıp sıkıntıya düşen telefonları 13'e geri çekersin. Yoksa vermezse çok isteyen gider 14 ünü de alır 15 i de. Ya da kullanıcılar yaşanan bu durumdan dolayı 5 yıl güvenlik 4 yıl da işletim sistemi güncellemesi sağlayan Samsung gibi markalara geçer.

Dostum başta Türkçeyi düzgün kullan. 5 kere okudum ne demeye çalışıyorsun diye. Halihazırda MIUI 14 gelmesi çok beklenmiyordu zaten MIUI 13 başarılı kendince en azından benim cihazımda bir sorun çıkmadı. Ama anlatmaya çalıştığım, bunun sözü verilip düzgün bir şekilde entegre edilemiyorsa düzeltmenin yollarını sağlarsın. En azından arkadaşın dediği gibi güncelleme alıp sıkıntıya düşen telefonları 13'e geri çekersin. Yoksa vermezse çok isteyen gider 14'ünü de alır 15'i de. Ya da kullanıcılar yaşanan bu durumdan dolayı 5 yıl güvenlik 4 yıl da işletim sistemi güncellemesi sağlayan Samsung gibi markalara geçer.

Aynı şeyi diyoruz sen anlamıyorsun şu an.
MIUI 14 sorunlu değil
Zaten MIUI 14 gelmeyecekti 13'ün rezilliğinden dolayı geldi.

En sağlam cevabı sen vermişsin usta eline sağlık. Yalnz bu durum da büyük rezillik. İnşallah MIUI 15'i alabilir bu durumu yaşayanlar. Poco X3 kullanıcısı olarak pek zannetmesem de :)
MIUI 15 iptal edildi yeni işletim sistemi Hyper OS üzerinden güncellemelere devam ediyorlar. Bu konu firmanın ayıbı bu cihaz için herkese MIUI 14 vermeyerek çoğu kullanıcıya vaat edildiği gibi iki büyük Android ve MIUI sürümü verilmeyerek cihaz Android 11 ile çıkmış Android 12 ve MIUI 13 sürümünde kalmış oldu. Hyper OS verecekler mi oda belli değil getirecekleri cihaz listelerinde henüz X3 Pro yok. X3 Pro için testi devam eden herhangi bir MIUI 14 ve Hyper OS sürümü de yok. Yani boşverin bu saatten sonra :)

Aynı şeyi diyoruz sen anlamıyorsun şu an.
MIUI 14 sorunlu değil
Zaten MIUI 14 gelmeyecekti 13'ün rezilliğinden dolayı geldi.
Ne alaka? Firmalar genelde her cihaz için 2 Android 2 işletim sistemi güncellemesi vaat ederler. Yani kısacası telefonların dünya çapında 2 yıl güncelleme alması plan dahilindedir. X3 Pro 2021 yılında Android 11 ve MIUI 12 ile çıkış yapmış bir cihaz dolayısıyla 2022 yılında Android 12 ve MIUI 13 aldı 2023 yılında da Android 13 ve MIUI 14 alması kadar doğal bir durum yok.
Ayrıca yanlış bilgi veriyorsun düzeltelim MIUI 14 sorunlu değil derken hangi kaynağa dayanıyorsun? Firma kendi işletim sistemini sorunları olduğu için dağıtımı askıya alarak güncellemeyi herkese vermedi.
Şahsi fikrim yeni Hyper OS sisteme geçtikleri için X3 Pro'da 2 yıllık bir cihaz ve kronik bir pmic sorunu olduğu için güncelleme listesinden çıkardılar. En azından düzgün bir MIUI 14 sürümü çıkarıp tüm X3 Pro sahiplerine dağıtması gerekirdi.

Son düzenleme:
MIUI 15 iptal edildi yeni işletim sistemi Hyper OS üzerinden güncellemelere devam ediyorlar. Bu konu firmanın ayıbı bu cihaz için herkese MIUI 14 vermeyerek çoğu kullanıcıya vaat edildiği gibi iki büyük Android ve MIUI sürümü verilmeyerek cihaz Android 11 ile çıkmış Android 12 ve MIUI 13 sürümünde kalmış oldu. Hyper OS verecekler mi oda belli değil getirecekleri cihaz listelerinde henüz X3 Pro yok. X3 Pro için testi devam eden herhangi bir MIUI 14 ve Hyper OS sürümü de yok. Yani boşverin bu saatten sonra :)

Ne alaka? Firmalar genelde her cihaz için 2 Android 2 işletim sistemi güncellemesi vaat ederler. Yani kısacası telefonların dünya çapında 2 yıl güncelleme alması plan dahilindedir. X3 Pro 2021 yılında Android 11 ve MIUI 12 ile çıkış yapmış bir cihaz dolayısıyla 2022 yılında Android 12 ve MIUI 13 aldı 2023 yılında da Android 13 ve MIUI 14 alması kadar doğal bir durum yok.
Ayrıca yanlış bilgi veriyorsun düzeltelim MIUI 14 sorunlu değil derken hangi kaynağa dayanıyorsun? Firma kendi işletim sistemini sorunları olduğu için dağıtımı askıya alarak güncellemeyi herkese vermedi.
Şahsi fikrim yeni Hyper OS sisteme geçtikleri için X3 Pro'da 2 yıllık bir cihaz ve kronik bir pmic sorunu olduğu için güncelleme listesinden çıkardılar. En azından düzgün bir MIUI 14 sürümü çıkarıp tüm X3 Pro sahiplerine dağıtması gerekirdi.
Yaşa hocam, en son bırakıp yazmamıştım bende. Değerli bilgilerin için çok sağol.
Bu pmic sorunu yaşayan kişilerde telefonu X5-X5 pro ile değiştiriyorlarmış. Bende de her türlü sorun çıkar bu çıkmadı :D
Neyse ağızımı hayra açalım elimizdekinden de olmayalım. :)
Tekardan çok sağol hocam, hayırlı akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı