MIUI 15 iptal edildi yeni işletim sistemi Hyper OS üzerinden güncellemelere devam ediyorlar. Bu konu firmanın ayıbı bu cihaz için herkese MIUI 14 vermeyerek çoğu kullanıcıya vaat edildiği gibi iki büyük Android ve MIUI sürümü verilmeyerek cihaz Android 11 ile çıkmış Android 12 ve MIUI 13 sürümünde kalmış oldu. Hyper OS verecekler mi oda belli değil getirecekleri cihaz listelerinde henüz X3 Pro yok. X3 Pro için testi devam eden herhangi bir MIUI 14 ve Hyper OS sürümü de yok. Yani boşverin bu saatten sonra
Ne alaka? Firmalar genelde her cihaz için 2 Android 2 işletim sistemi güncellemesi vaat ederler. Yani kısacası telefonların dünya çapında 2 yıl güncelleme alması plan dahilindedir. X3 Pro 2021 yılında Android 11 ve MIUI 12 ile çıkış yapmış bir cihaz dolayısıyla 2022 yılında Android 12 ve MIUI 13 aldı 2023 yılında da Android 13 ve MIUI 14 alması kadar doğal bir durum yok.
Ayrıca yanlış bilgi veriyorsun düzeltelim MIUI 14 sorunlu değil derken hangi kaynağa dayanıyorsun? Firma kendi işletim sistemini sorunları olduğu için dağıtımı askıya alarak güncellemeyi herkese vermedi.
Şahsi fikrim yeni Hyper OS sisteme geçtikleri için X3 Pro'da 2 yıllık bir cihaz ve kronik bir pmic sorunu olduğu için güncelleme listesinden çıkardılar. En azından düzgün bir MIUI 14 sürümü çıkarıp tüm X3 Pro sahiplerine dağıtması gerekirdi.