Mİ10.hype Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #31 Emirsilergeçer dedi: Endonezya ROM'unda sıkışıp kaldı hâla gelmedi güncelleme. Genişletmek için tıkla... Herkes Endonezya'ya geçmeye çalışıyor bu güncelleme gelmiyor diye çıkmak istiyor herkesin derdi başka
Emirsilergeçer dedi: Endonezya ROM'unda sıkışıp kaldı hâla gelmedi güncelleme. Genişletmek için tıkla... Herkes Endonezya'ya geçmeye çalışıyor bu güncelleme gelmiyor diye çıkmak istiyor herkesin derdi başka
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #32 DeadLyBro dedi: Pil tasarrufu modundayken birden bildirimlerin gelmesinden bahsediyorsan bende de var. Ve beni de deli ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bildirimler nedir? Ne bildirimi geliyor?
DeadLyBro dedi: Pil tasarrufu modundayken birden bildirimlerin gelmesinden bahsediyorsan bende de var. Ve beni de deli ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bildirimler nedir? Ne bildirimi geliyor?
Emirsilergeçer Zeptopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #33 Mİ10.hype dedi: Herkes Endonezya'ya geçmeye çalışıyor bu güncelleme gelmiyor diye çıkmak istiyor herkesin derdi başka Genişletmek için tıkla... sizin derdniz ne hocam bizimki güncelleme
Mİ10.hype dedi: Herkes Endonezya'ya geçmeye çalışıyor bu güncelleme gelmiyor diye çıkmak istiyor herkesin derdi başka Genişletmek için tıkla... sizin derdniz ne hocam bizimki güncelleme
Mİ10.hype Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #34 Emirsilergeçer dedi: Sizin derdniz ne hocam bizimki güncelleme. Genişletmek için tıkla... Türk milleti genelllikle Xiaomi'nin kendi arama ve mesajlaşma uygulaması var diye geçmeye çelışır siz tam tersine çıkmaya
Emirsilergeçer dedi: Sizin derdniz ne hocam bizimki güncelleme. Genişletmek için tıkla... Türk milleti genelllikle Xiaomi'nin kendi arama ve mesajlaşma uygulaması var diye geçmeye çelışır siz tam tersine çıkmaya
Emirsilergeçer Zeptopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #35 Mİ10.hype dedi: Türk milleti genelllikle Xiaomi'nin kendi arama ve mesajlaşma uygulaması var diye geçmeye çelışır siz tam tersine çıkmaya Genişletmek için tıkla... hocam ben onun için değil mıuı 14 geldimi bakmak için yapmıştım şimdide test kullanıcısı hatasına maruz kaldım
Mİ10.hype dedi: Türk milleti genelllikle Xiaomi'nin kendi arama ve mesajlaşma uygulaması var diye geçmeye çelışır siz tam tersine çıkmaya Genişletmek için tıkla... hocam ben onun için değil mıuı 14 geldimi bakmak için yapmıştım şimdide test kullanıcısı hatasına maruz kaldım
ilkin4575 Yoctopat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #36 BarssRS dedi: "Bu ROM dahili test kullanıcıları için sunulmuştur. Hesabınızın gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun." Yazısı çıkıyor doğrularken. :/ Genişletmek için tıkla... Bende de o çıkıyor çoze bildiniz mi? Geldimi güncelleme size?
BarssRS dedi: "Bu ROM dahili test kullanıcıları için sunulmuştur. Hesabınızın gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun." Yazısı çıkıyor doğrularken. :/ Genişletmek için tıkla... Bende de o çıkıyor çoze bildiniz mi? Geldimi güncelleme size?
DeadLyBro Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #37 Kullanıcı311 dedi: Hocam bu bildirimler nedir? Ne bildirimi geliyor? Genişletmek için tıkla... Uygulama/Oyun falan işte artık ne bildirimi geliyorsa. Can sıkıcı bir durum. Tek tek gelse sorun yok da hepsi birden geliyor.
Kullanıcı311 dedi: Hocam bu bildirimler nedir? Ne bildirimi geliyor? Genişletmek için tıkla... Uygulama/Oyun falan işte artık ne bildirimi geliyorsa. Can sıkıcı bir durum. Tek tek gelse sorun yok da hepsi birden geliyor.
MyronBolitar Centipat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #38 Cidden alakasız tipler gelip yorum atmış. Sonuca da ulaşmamış. Yapabilen var mı?
İbrahim Acar 42 Yoctopat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #39 Miu 15 geliyor. Bana hala 14 gelmedi. TR cihazim. POCO X3 Pro.
Mİ10.hype Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #40 İbrahim Acar 42 dedi: Miu 15 geliyor. Bana hala 14 gelmedi. TR cihazim. POCO X3 Pro. Genişletmek için tıkla... Eu kurun MIUI 14
İbrahim Acar 42 dedi: Miu 15 geliyor. Bana hala 14 gelmedi. TR cihazim. POCO X3 Pro. Genişletmek için tıkla... Eu kurun MIUI 14