POCO X3 Pro mu POCO X4 Pro mu?

Technoslayer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu anki telefonum POCO X3 Pro lakin ben yeni bir telefona geçmek istiyorum. Zira 2. bir telefon almak istiyorum. Peki sizce POCO X3 Pro mu daha iyidir yoksa POCO X4 Pro mu?

Bütçeniz ne? POCO X4 Pro'ya geçmeye değmez.

Çünkü X4 Pro işlemcisi çöp.

Sanırım haklısınız işlemci X3 Pro'ya kıyasla gerçekten çöpmüş peki POCO serisinden X3 Pro'ya kıyasla hangi POCO telefonu önerirsiniz? X3 Pro'dan daha doğrusu işlemci ve performansından daha iyi bir tık daha yüksek bir telefon arıyorum bütçe ise şu an için belirsiz lakin ilerleyen zamanlarda değişmeyi düşünüyorum.

Sanırım haklısınız işlemci X3 Pro'ya kıyasla gerçekten çöpmüş peki POCO serisinden X3 Pro'ya kıyasla hangi POCO telefonu önerirsiniz? X3 Pro'dan daha doğrusu işlemci ve performansından daha iyi bir tık daha yüksek bir telefon arıyorum bütçe ise şu an için belirsiz lakin ilerleyen zamanlarda değişmeyi düşünüyorum.
Poco serisini pek beğenmiyorum bütçenizi söylerseniz daha iyi öneriyi yapabilirim.

POCO serisini pek beğenmiyorum bütçenizi söylerseniz daha iyi öneriyi yapabilirim.

Şöyle söyleyeyim ben dolar ₺8 civarında iken POCO X3 Pro 8/256'lık olanını ₺4300 almıştım fakat şu an yaklaşık ₺9000 civarında bende buna kıyasla bir tık daha yüksek değer bir telefon arıyorum şu an için belli bir bütçe veremiyorum fakat iyi bir öneri özellikle Xiaomi telefonlardan olursa çok makbule geçer :)

Şöyle söyleyeyim ben dolar ₺8 civarında iken POCO X3 Pro 8/256'lık olanını ₺4300 almıştım fakat şu an yaklaşık ₺9000 civarında bende buna kıyasla bir tık daha yüksek değer bir telefon arıyorum şu an için belli bir bütçe veremiyorum fakat iyi bir öneri özellikle Xiaomi telefonlardan olursa çok makbule geçer :)
Poco x3 GT

Baktım ona pek işime yaramayacak gibi görünüyor ve pil 5000 MAh'ı geçmiyor maalesef pil açısından da biraz yüksek olmasını bekliyordum. Birazcık daha yüksek olursa sanırım daha iyi olacak.
Amiral gemisi telefonlarda yüksek bataryalı modeller az.

Xiaomi tarafında Mi 11t var Samsung tarafında S21 FE benim tercihim S21 FE olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı