POCO X3 Pro oyunda 40 derece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam tamam da telefon aşırı ısındığında uyarı verir zaten ve kullanıma da izin vermez. Sıcaklık arttığı zaman bunu bilirsiniz ve bir süre soğumaya bırakmak zorunda kalırsınız.

Hocam bu uyarı her modelde var değil mi bir de bu telefonun en kötü özelliği işlemcisine over clock yapılmış yani daha da çok ısıtıyor ve dostum sencr bir telefon oyun oynarken kaç derece olmalı Max işlemci sicakligi

Ben bir kez bile oyun oynarken telefonda, CPU sıcaklığına bakmadım. Elimi rahatsız edecek kadar sıcak olduğunu hissettiğimde bıraktım. OC yapıldı ise ve bu kullanıcı tarafından yapıldıysa risk var her zaman.

Ben yapmadım işlemci kendisi oc li die biliyorum

Yaklaşık 20 gün önce aldığım POCO X3 Pro PUBG de 45-46 CPU arası gidip geliyor normal midir? İdeal işlemci sıcaklığı oyun oynarken kaç olmalı? Bir de cihazın arkasına fan almayı düşünüyorum bu yararlı olur mu?

İfadeler: MCV
Bence o kadar da fazla sıcaklık çok göze batmaz. Ben J4 Core kullanırken boşta 50 derece normal telefon aramasında 100 dereceyi görüyordum ondan dolayı ya kulaklıkla ya da hoparlör üzerinden konuşuyordum.(Android golu telefon kullanmayın önermeyin idareten olsa bile)

İfadeler: MCV
Hocam 100 derece ne elinizde patlamadimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…