POCO X3 Pro tamir yapmaya değer mi?

Under Taker

Hectopat
Daha fazla  
Telefonda bu sabah hiçbir şey yoktu cebimde duruyordu. Öğleye doğru elime bir aldım kapanmış kendi kendine. Açma tuşuna basılı tuttum POCO yazdı sonra kapandı şimdi hiçbir şekilde tuşlara yanıt vermiyor veya ekran gelmiyor.

Bir tane telefoncuya sordum işlemci arızalanmış dedi 4000 TL fiyat verdi ama ondan sonra da tamamen tamir olacağı garanti değil. Telefon 4.5 senelik sizce tamir ettirmek mi yoksa üzerine para koyup yenisini almak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yenilik iyidir hocam paranız varsa yenisi alın eski cihaz için gereksiz fazla para istiyorlar bendeki A8 Plus 2018 arka kapağı için bile 400 500 istediler parasına değmez.

Ekran, pil, şarj soketi gibi neredeyse kesin olan tamirler haricinde tamir yaptırmak pahalı ve riskli olabilir. Bütçenizi ve telefonunuzun özelliklerini bir masaya yatırıp öyle karar vermelisiniz. Ayrıca 5 yıl da uzun bir süre.

Baska telefoncularada sorun o telefon bır amıral gemisi.

Hocam işlemci arızalanmış ve 4000 TL mi istiyor? Değişim yapar herhalde ve koyacağı işlemci SD 860'ın yerini kesinlikle tutmaz. 4000 TL ne? Yukarıda da denilen gibi yenilik iyidir.

Hocam işlemci arızalanmış ve 4000 TL mi istiyor? Değişim yapar herhalde ve koyacağı işlemci SD 860'ın yerini kesinlikle tutmaz. 4000 TL ne? Yukarıda da denilen gibi yenilik iyidir.

İşlemcı oldunu sanmam birden sorun cıkarmaz işlemcı telefoncu kazıklamış.

Yenilik yapma ihtiyacınız yoksa tamir ettirin ama çok yüksek ihtimalle o işlemciden kat kat daha kötüsünü koyacaklar içine. Belki de sorun işlemcide bile değil.

Yenilik yapma ihtiyacınız yoksa tamir ettirin ama çok yüksek ihtimalle o işlemciden kat kat daha kötüsünü koyacaklar içine. Belki de sorun işlemcide bile değil.
Hocam zaten bana ya tamir olmaz olsa bile max bir kaç ay sonra temelli gider gibime geliyor. Telefon özellikle son 1.5 yılda çok fazla ömrünün bitmesine yaklaştığına dair işaret veriyordu.

Anakart değişimi olacak yüksek ihtimalle. Farklı bir model işlemci takmak gibi bir durum olacağını sanmıyorum çünkü bu mümkün değil. Aynı cihazın aynı işlemcisi ile değişebilir ancak. Bu da sağlıklı olmayacaktır.
Bu cihazda kronik sorun bu bildiğim kadarıyla. Yerinizde olsam yaptırmazdım. Tekrarlama ihtimali yüksek çünkü.

Hocam zaten bana ya tamir olmaz olsa bile max bir kaç ay sonra temelli gider gibime geliyor. Telefon özellikle son 1.5 yılda çok fazla ömrünün bitmesine yaklaştığına dair işaret veriyordu.
Haklısınız. 4.5 sene bir Xiaomi telefon için fazla bir süre, kullanılamaz hale geliyor cihazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…