POCO X3 Pro telefon bir anda kapandı

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Ailecek yemeğe gitmiştik, nemli bir ortam değildi. Yanıma koydum telefonu, o sırada yemeğe limon sıkarken ekrana da gelmiş ama büyük damla falan değil. İşte limonu sildim falan, PTT'nin attığı mesaja bakacaktım. Açtım tak diye geri kapandı, eve geldim şarja taktım adaptör-kablo değiştirdim olumlu sonuç yok. Garantisi de yok. Sinirden kendimi ifade edemedim büyük ihtimal, kusura bakmayın.

Ailecek yemeğe gitmiştik, nemli bir ortam değildi. Yanıma koydum telefonu, o sırada yemeğe limon sıkarken ekrana da gelmiş ama büyük damla falan değil. İşte limonu sildim falan, PTT'nin attığı mesaja bakacaktım. Açtım tak diye geri kapandı, eve geldim şarja taktım adaptör-kablo değiştirdim olumlu sonuç yok. Garantisi de yok. Sinirden kendimi ifade edemedim büyük ihtimal, kusura bakmayın.
Büyük ihtimalle işlemci veya ana kart yanmıştır benle birliktelikte çevrem de 5 kişi daha aynı sorun oldu

Hocam tahminim limonla alakası yok olayın. O an şans eseri başka bir problem oluşmuş olabilir. POCO cihazların kronik sorunları çok maalesef. Hele ki X3 Pro-NFC cihazlarında anakart yanıkları işlemci arızalanması gibi problemler çok oluyor. Onun dışında bataryada sorun olabilir Xiaomi marka cihazlarda bataryadan kaynaklı kapanmalar oluyordu. Cihaz kapandıktan sonra tekrar açıldı mı?

Telefonunuz çöp oldu maalesef yeni bir telefon alın.

Anakartları kronik bunların benim ihtiyarında böyle emekli olmuştu yd telefonsa direnç vurarak açtıkları için sıkıntılı anakart daha dayanıksız oluyor diye biliyorum rulet silahı gibi bazen kafasına sıkıyor cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı