xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 18 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar, zarar verir mi? Sizce?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #2 Yok vermez tabii ki. Eğer hızlı şarj desteklemiyorsa yavaş şarj olur sadece. Ben iPhone cihazımı xiaomi şarj adaptörü ile şarj ediyorum mesela.
Yok vermez tabii ki. Eğer hızlı şarj desteklemiyorsa yavaş şarj olur sadece. Ben iPhone cihazımı xiaomi şarj adaptörü ile şarj ediyorum mesela.
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.398 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #3 xanax32 dedi: Arkadaşlar, zarar verir mi? Sizce? Genişletmek için tıkla... Çogu zaman sıkıntı yaratmaz ancak voltaj ve amper değerleri aynı olsa iyi olur. Esas zarar verebilecek ihtimal yan sanayii şarj aleti kullanmaktır. Akım düzensiz gelir ve batarya şişebilir yanabilir. Orijinal kullandıktan sonra dert değil.
xanax32 dedi: Arkadaşlar, zarar verir mi? Sizce? Genişletmek için tıkla... Çogu zaman sıkıntı yaratmaz ancak voltaj ve amper değerleri aynı olsa iyi olur. Esas zarar verebilecek ihtimal yan sanayii şarj aleti kullanmaktır. Akım düzensiz gelir ve batarya şişebilir yanabilir. Orijinal kullandıktan sonra dert değil.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.062 Çözümler 47 Yer Mersin 18 Eylül 2023 #4 Markalı şarj aletinden zarar gelmez. Voltajını kontrol et yine de.