aykutsert Kilopat Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 437 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Merhaba, Telefonum POCO X3 PRO ve 3.5mm jak girişi bozuk, kulaklık çalışıyor fakat mikrofonu çalışmıyor. Type-C to 3.5mm çevirici ile kulaklık bağlasam veya direk Type-C çıkışlı kulaklık alsam çalışır mı bilgisi olan var mı ? APPLE MW2Q3ZM/A USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da APPLE MW2Q3ZM/A USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Merhaba, Telefonum POCO X3 PRO ve 3.5mm jak girişi bozuk, kulaklık çalışıyor fakat mikrofonu çalışmıyor. Type-C to 3.5mm çevirici ile kulaklık bağlasam veya direk Type-C çıkışlı kulaklık alsam çalışır mı bilgisi olan var mı ? APPLE MW2Q3ZM/A USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da APPLE MW2Q3ZM/A USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Oxygenium Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #2 Tam olarak aynı durumdayım. Test ettiniz mi acaba durum nedir?
aykutsert Kilopat Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 437 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #3 Oxygenium dedi: Tam olarak aynı durumdayım. Test ettiniz mi acaba durum nedir? Genişletmek için tıkla... Bluetooth kulaklık kullanıyorum, bu şekilde çözdüm.
Oxygenium dedi: Tam olarak aynı durumdayım. Test ettiniz mi acaba durum nedir? Genişletmek için tıkla... Bluetooth kulaklık kullanıyorum, bu şekilde çözdüm.