POCO X3 Pro vs Galaxy A52

Bütçe
3.500

MustafaÖZ

Yoctopat
Daha fazla  
Kararsız kaldim POCO oyun performansı olarak açık ara önde ama A52 kamerası ile fark atıyor. Benim için hem kamera hem de oyun performansı önemli ikisi arasından veya farklı bir ürün olarak F/P önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 3.5k ama bütçede ufak oynamalar yapabilirim.

Hocam her ikisi de önemliyse a52.
Oyun daha önemliyse veya ileriki yıllarda da uzun süre oynarım diyorsanız X3 Pro.

A52 performans anlamında kötü bir cihaz değil sadece X3 Pro'nun çok iyi bir performansı var

A52 alın. X3 Pro oyun hariç diğer özellikleri yeterli değil bence.

A52 gibi bir telefonda oyun performansın iyi olmaz onun yerine bütçen yeterse MI11 Lite öneririm.

İkisi de benzer performans veren CPU'lara ve aynı GPU'ya sahipler (GPU frekansı mi 11 Lite'da daha yüksek).
Yazılımı da hesaba katarsak A52 daha iyi bir performans bile verebilir.

A52 gibi bir telefonda oyun performansın iyi olmaz onun yerine bütçen yeterse MI11 Lite öneririm.

Keşke bir işlemcilere baksaydınız ya?

Mi 11 Lite modelinde CPU hızı A52 modeline göre birazcık daha yüksek, GPU'lar direk aynı.

Arada fark yok desek yeridir, yazılım sebebiyle @HaWlI KuLlANIcI hocamında dediği gibi A52 öne bile geçebilir performansta.

Mi 11 Lite modelinde CPU hızı A52 modeline göre birazcık daha yüksek, GPU'lar direk aynı.
CPU hızlarında fark yok. GPU frekansı farkı var sadece.
@Qualty Yanlış bilgi almanın sebebi de M11 Lite daha iyi oyun performansı sunuyor demen değil, çok çok az farkla M11 Lite GPU frekansı yüzünden biraz daha iyi oyunlarda. Ceza almanın sebebi A52 oyun performansında yeterli olmaz, onun yerine M11 Lite öneririm demek direkt olarak yanlış bilgidir. A52 oyunda yetmiyorsa otomatik olarak M11 Lite modeli de yetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…