POCO X3 Pro vs iPhone 11

umut056

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce POCO X3 pro mu daha iyi yoksa iPhone 11 mi? Bu soruyu cevaplarken öncelikle genel olarak sonra performans, ekran gibi şeyleri tek başına karşılaştıralım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşılaştırılacak telefonlar değiller, birisi döneminin amiral gemisi telefonu diğeri ise F/P oyun telefonu fakat ikisininde artık almaya değer olduklarını düşünmüyorum.

İşlemci ve kamerada iPhone daha iyi, ekran ve bataryada Poco daha iyi ama neden bu telefonlar?

X3 Pro'dan XR'ye gectim, XR bile cok mantikli bir yukseltme oldu. Tek X3 Pro'ya kiyasla yasadigim eksi unsur, ekran suresi oldu. Kamera, stabilite ve UI olarak upgrade yasadim. SoC olarak neredeyse ayni performanstalar.

iPhone 11'e gelecek olursak XR ile tamamen ayni kasa, sadece A13 Bionic var, ultrawide kamera var ve ana kamerada gece modu var. XR'ye gore en buyuk fark ekran suresinde. Yani iPhone 11'in ekran suresi, Poco X3 Pro'nun 120 Hz ve maksimum parlakligi ile sundugu ekran suresi arasinda pek fark hissettirmez.

Kisacasi X3 Pro'dan iPhone 11'e gecilir, hatta XR'ye bile gecilir. Ama iPhone 11 sifir olarak alinmaz. 2. el alinabilir.

Aralarında dağlar kadar fark var. Biri amiral gemisi, öbürü hintlilerin Pubg oynaması için çıkarılmış çöp kameralı cihaz.

Arkadaşlar sizce POCO X3 Pro mu daha iyi yoksa iPhone 11 mi? Bu soruyu cevaplarken öncelikle genel olarak sonra performans, ekran gibi şeyleri tek başına karşılaştıralım.

iPhone 11 performans olarak daha iyi, ekran olarak LCD kötü ancak piksel yoğunluğu olarak vs. Göze çarpmıyor, ayrıca gündüzleri hiç belli olmuyor bence video vs. İzlerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…