Performansları birbirine yakın değil. Arada dağlar kadar fark var. Donanım ve performans istiyorsan X3 Pro. Kamera, ekran batarya olarak ise Note 10 Pro daha iyi.
6 aydır POCO X3 Pro kullanan birisi olarak söylüyorum karşılaştırdığın iki telefonda güzel eğer PUBG Mobile tarzı oyunları saatlerce oynayacaksan X3 Pro almalısın ama çok fazla oyun oynamam arada girerim diyorsan Note 10 Pro'yu almalısın çünkü oyun performansı dışında kamerası falan X3'den daha iyi. Sen telefonu ne için kullanıcaksan ona göre al.
SD işlemcili aldım s. Members uygulamasında telefonun 3 güncellemeyle bile düzelmeyen batarya ve ekran sorunlarıyla dolu bir forum var herkes yaşamamış olabilir tabii. Benim tecrübem bu yönde.
Buradada konusu açılmış o cihazın sorunlarıyla dokunmatiğinde ve ilerleyen zamanlarda hayalet dokunuşların çokluğundan şikayet ediliyor. Arada sırada ekranda titreme oluyordu ama belirli uygulamaları kullanırken. Uygulama ekranı menüsünde 2 3 defa dokunmatiğin gittiğine şahit oldum kullanırken. Aç kapa ile düzeliyor sorunları genelde yazılımsal ama gelen güncellemeler ile de düzeltilemiyor. Samsung beğenilenleri toplarken bazı şeylerden çok feragat etmiş gibi geldi. Güzel denk gelseydi gerçekten kullanışlı bir cihaz.