Cihan2005 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #11 Cingöz Recai dedi: Fiyatına göre çöp. 1-2 hafta oldu. Config ile pubg 60 FPS config olmadan 45 FPS. Sıcaklık olarak maksimum 41 derece gördüm. Şarj oyun ağırlıklı günlük kullanımda 9-10 saate yakın gidiyor. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşımda bunun fiyat bandında bir xiaomi var.Onun işlemcisi daha iyi olmasına ramen donuyor.Oppo'nun harbi çok hafif bir arayüzü var.
Cingöz Recai dedi: Fiyatına göre çöp. 1-2 hafta oldu. Config ile pubg 60 FPS config olmadan 45 FPS. Sıcaklık olarak maksimum 41 derece gördüm. Şarj oyun ağırlıklı günlük kullanımda 9-10 saate yakın gidiyor. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşımda bunun fiyat bandında bir xiaomi var.Onun işlemcisi daha iyi olmasına ramen donuyor.Oppo'nun harbi çok hafif bir arayüzü var.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 30 Ağustos 2022 #12 Cihan2005 dedi: Benim arkadaşımda bunun fiyat bandında bir xiaomi var.Onun işlemcisi daha iyi olmasına ramen donuyor.Oppo'nun harbi çok hafif bir arayüzü var. Genişletmek için tıkla... Arayüzü iyi olması telefonu iyi yapmaz.
Cihan2005 dedi: Benim arkadaşımda bunun fiyat bandında bir xiaomi var.Onun işlemcisi daha iyi olmasına ramen donuyor.Oppo'nun harbi çok hafif bir arayüzü var. Genişletmek için tıkla... Arayüzü iyi olması telefonu iyi yapmaz.