Çözüldü POCO X3 Pro'ya ROM nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lordyzen

Decapat
Cihazım POCO X3 Pro.
Bootloader kilidi açık, TWRP var.
Pixel Experience Plus ROM kurmak istiyorum video veya küçük bir rehber yazı var mıdır?
Veya daha iyi bir ROM önerebilir misiniz yoksa bu ROM iyi mi?

Çözüm
Bu dosyayı indir:
SD karta at.
Wipe kısmına gel. Advanced wipe yazısına tıkla. İntegral data ve SD kart harici hepsini seç ve kaydır. Sonra ana menüye dön. Reboot kısmından recovery seç. TWRP tekrar açıldığı zaman install kısmından ROM'u seç ve kaydır. Pixel Experience Plus hayırlı olsun.
Bu dosyayı indir:
SD karta at.
Wipe kısmına gel. Advanced wipe yazısına tıkla. İntegral data ve SD kart harici hepsini seç ve kaydır. Sonra ana menüye dön. Reboot kısmından recovery seç. TWRP tekrar açıldığı zaman install kısmından ROM'u seç ve kaydır. Pixel Experience Plus hayırlı olsun.

Çözüm
Bu dosyayı indir:
SD karta at.

SD kartım yok zaten telefonda bir sorun var TWRP de depolama gözükmüyor ADB sideload ile ROM ve root atmıştım bu telefona.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı