Poco X3 vs Realme 7

Bütçe
3200
Realme 7 çok daha üstün, onu alın.

Bütçe artarsa;

@Samotne Ciasteczka
Sen de bir bakmadın benim konuya yahu. Kaç kişi etiketledim ama sonuç yok.
Günde beni kaç tane konuya etiketliyorsun, yavaşla. Ben insanım.

Tamam kızma yahu. Son etiketlediğim sohbet konusu.

Realme 7.
@Samotne Ciasteczka
Sen de bir bakmadın benim konuya yahu. Kaç kişi etiketledim ama sonuç yok.
Yardımınız için teşekkür ederim.

Poco X3 çok daha üstün , AMOLED takıntınız yoksa özellik olarak ön kamera harici bana göre değecek üstün bir özelliği yok.
Realme 7 - Poco X3 NFC (64 GB) Karşılaştırması - Epey
Poco zaten Realme 7 Pro'dan daha iyi Realme 7 den daha iyi bulmak sadece komiklik.

Sonradan düzeltiyorum yeni farkettim Realme 7 de Amoled ekranda yokmuş.

YouTube'de görmüştüm, karşılaştırma yapıyorlar. İsterseniz bağlantı gönderebilirim.

Aradaki 200-250TL'lik farka değecek bir üstünlük var mı? Yukarıda belirttiğim gibi oyun oynayan birisi değilim bu yüzden Poco X3'ün 120hz ekranı olması benim için önemli bi şey değil. Kamerasına baktığımda ise pek de fark yok gibi.
YouTube'de görmüştüm, karşılaştırma yapıyorlar. İsterseniz bağlantı gönderebilirim.
Sana zahmet gönderir misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kamerasında ahım şahım bir fark yok zaten. Aslında 120Hz ekranın oyunla pek bir ilgiside var sayılmaz daha akıcı bir ekrana sahip oluyorsun kısacası. Attığım siteden ikisinin özelliklerini karşılaştırabilirsin. Realme 7 Pro'dan da bence daha üstün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…