POCO X3'ten iPhone 14'e geçilir mi?

Loyp

Hectopat
Yer
Bakü
Daha fazla  
POCO X3'ten iPhone 14'e geçilir mi? POCO'yu alalı 4 yıl olacak neredeyse. Tek korkum iPhone 60Hz olduğu için kasıyor gibi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Devrim yaşarsın geçince. 60Hz ekrana da birkaç saate alışırsın.

POCO X3'ten iPhone 14'e geçilir mi? POCO'yu alalı 4 yıl olacak neredeyse. Tek korkum iPhone 60Hz olduğu için kasıyor gibi olur mu?
İPhone 14 tavsiye etmem. Aynı donanıma sahip iPhone 13 işinizi görür.

60HZ sorununu eğer takıyorsanız ya Pro versiyon alın yada Android cihazlar. Bu fiyata çok daha kaliteli Android cihazlar mevcut.

12 mini kullanıyorum 60hz bile kasma donma yok ama 120hz olsaydı iyiydi hiç yoktan 90hz de yapabilirlerdi.

14 ve 15 arasında kaldım aradaki fark fiyat farkını veriyormu?
İPhone 14 tavsiye etmem. Aynı donanıma sahip iPhone 13 işinizi görür.

60HZ sorununu eğer takıyorsanız ya Pro versiyon alın yada Android cihazlar. Bu fiyata çok daha kaliteli Android cihazlar mevcut.

iPhone 15'i, 14 Pro'nun kırpılmış hali olarak düşünebilirsiniz.
14 ile aralarında en bariz fark işlemci, kamerada da farklar var ama kamera için herzaman bizzat görmenizi tavsiye ederim.

hocam bize kalırsa güncellik teknoloji ve performans bakımından tabi 15 deriz ne kadar yüksek model o kadar iyi sonuçta bütçeniz yetiyorsa geçin.

Donma gibi degil de kasiyor gibi oluyor bu arada hocam ama iPhone 14 hz konusu haric guzel cihaz, o paraya cok daha iyi Samsung cihazlar var isterseniz onerebiliriz. Ya da arkadasin dedigi gibi ikinci el cihazlara soguk bakmiyorsaniz 13 pro daha iyi olur bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…