POCO X4 GT alınır mı?

Bütçe
6000

arda.73

Femtopat
Daha fazla  
6 bin TL kadar bir bütçem var ve eski telefonum bozulduğu için yeni telefon alacağım 2. elde telefoncuların yurt dışı ürünlerini satmak için ilan verdiğini gördüm. Sizce POCO X4 GT alınır mı? Şırnak'ta yaşadığım için yurt dışı telefonlar çok satılıyor. Başka bir öneriniz var mı? (Yurt dışı ürün güzellemesi yapmıyorum böyle olunca daha iyi bir şey alabilirim)
Oyun oynuyorum eFootball, CoC, CR vs. PUBG gibi oyunlarda yüksek FPS beklentim yok.

2. elde değil de yakınımdaki telefonculardan yurt dışı sıfır ürün almayı düşünüyorum.

Yurt dışı cihaz aldığında senenin belli bir kısmında kullanamayacaksın. S20 FE, POCO X4 GT'e göre daha iyi. Yani yurt dışı senin için sıkıntı olmayacaksa ve 2. el alamayacasan POCO X4 GT alabilirsiniz. Güle güle kullanın.

Yurt dışı cihaz aldığında senenin belli bir kısmında kullanamayacaksın. S20 FE, POCO X4 GT'e göre daha iyi. Yani yurt dışı senin için sıkıntı olmayacaksa ve 2. el alamayacasan POCO X4 GT alabilirsiniz. Güle güle kullanın.
samsunglara artık imei atılmıyor diye biliyorum o yüzden etrafımda tr cihaz bulabileceğimi de düşünmüyorum o yüzden daha çok pocoya yöneldim yine de eğer varsa diye bir bakınıcam şimdiden teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı