POCO X4 GT MIUI 14.0.5.0 güncellemesini alan var mı?

L0cus

Decapat
Daha fazla  
Geçen gün telefonumda (POCO X4 GT) güncelleme kontolü yaptım ve 14.0.5.0 tlomıxm sürümü geldi, güncelledim. Bundan 1 gün sonra bir araştırma yaptım ve bu güncelleme ile ilgili internette hiçbir bilgi bulamadım, Reddit'te konu açtım fakat güncellemeyi alan biri yoktu, güncellemeleri önceden al seçeneği aktifti ve mi pilot üyesiyim fakat mi pilot güncellemesi de olsa, önceden al seçeneği aktif olduğu için de gelmiş olsa internette elbet ki 1 tane bilgi olurdu fakat yok, MIUI downloader uygulamasından telefonum için mi pilot güncellemelerine bakıyorum böyle bir güncelleme yok, stabil güncellemelere bakıyorum yine yok. Güncelleyici uygulamam Çin sürümüne benzer bir hale geldi ve güncellemeleri önceden al seçeneği yok oldu. Bu güncellemeyi alan var mı? Bir tek nasıl ben almış olabilirim ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi cihazlara yeni MIUI Android sistem güvenlik güncellemesi geldiğinde internete indirme linklerinin düşmesi 1 ya da 3 gün sürer. Yeni sürümlerin Fastboot, recovery, ota kurulum imkanı sağlamalarını lazım.

İşte ben de ondan bahsediyorum 3 gün çoktan oldu fakat hiçbir bilgi yok güncellemeyi alan da yok bir hata sonucu mu geldi acaba desem neden sadece bana gelsin çok saçma.

İşte ben de ondan bahsediyorum 3 gün çoktan oldu fakat hiçbir bilgi yok güncellemeyi alan da yok bir hata sonucu mu geldi acaba desem neden sadece bana gelsin çok saçma.

Xiaomi cihazlara güncellemeyi düzensiz veriyor bazen verilen güncellemeyi geri aldığı da oluyor.

Xiaomi cihazlara güncellemeyi düzensiz veriyor bazen verilen güncellemeyi geri aldığı da oluyor.

Biliyorum fakat globalde 1 kişi en azından almış olmalıydı yani güncellemede bir sorun da yok neden geri alsın ki sadece temmuz güvenlik yaması var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…