Herkese iyi Sosyaller. POCO X4 GT telefonumu bir süredir gayet memnuniyetle kullanıyorum. Dün gece telefonu şarja bırakıp yattım. Sabah baktığımda telefon %17 sabit görünüyordu. Şarj kablosunu çıkarıp taktığımda Turbo charge sayacı geliyor ve %17.65'te duruyor. Cihaz Turbo charge modunda görünüyor ama şarj sabit kalıyor, ne yükseliyor ne düşüyor. Sebebini bilmiyorum ve internette bununla ilgili bir bilgi de yok. Bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Gerek kalmadı arkadaşlar telefon yaklaşık 50 cm den sert zemine düşmüştü batarya soketi yerinden çıkmış telefoncuda sorun çözüldü.Herkese iyi Sosyaller. POCO X4 GT telefonumu bir süredir gayet memnuniyetle kullanıyorum. Dün gece telefonu şarja bırakıp yattım. Sabah baktığımda telefon %17 sabit görünüyordu. Şarj kablosunu çıkarıp taktığımda Turbo charge sayacı geliyor ve %17.65'te duruyor. Cihaz Turbo charge modunda görünüyor ama şarj sabit kalıyor, ne yükseliyor ne düşüyor. Sebebini bilmiyorum ve internette bununla ilgili bir bilgi de yok. Bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: