Bir şey yapmanıza gerek yok. 20 ile 85 arasında kullanmanız daha iyi olur sadece.
Telefonu 0'dan %100'e kadar şarj ederseniz pil hem ısınır hem de ömrü için iyi olmaz. Min %30 maks %100 arası kullanmak daha iyi. Geceleri telefonu şarj etmenizi hayatta önermem patlama riski oluşur.Merhaba bugün POCO X4 GT aldım telefonun ilk şarjı nasıl olmalıdır? Şarjını tamamen bitirip öyle mi doldurayım? Şu an şarjı 18. telefon hakkında başka yapabileceğim şeyleri söyler misiniz?
Eski telefonunuzda yedeklemeler açıksa buluta yedeklenmiştir. Hesabınızı girerseniz bilgileriniz tekrar yüklenir fakat fotoğraflar için nasıl yapabilirsiniz bilmiyorum. Google Fotoğraflar'a yüklenmişse orada görme ihtimaliniz vardır.Peki bilgilerimi ve fotoğraflarımı nasıl aktarabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.