POCO X4 GT vs Redmi Note 12 Pro Plus

Evet arkadaşlar alalım yorum ve önerileri.
Ekran: Redmi Note 12 Pro+ (OLED)
Ekran Yenileme Hızı: Poco X4 GT (144Hz)
Batarya:=
Hızlı Şarj: Redmi Note 12 Pro+ (120W)
Kamera: Redmi Note 12 Pro+
İşlemci: Poco X4 GT (MediaTek Dimensity 8100)
Oyun oynuyorsan kesinlikle Poco X4 GT. Günlük kullanım da ekran ve kamera önemliyse 12 Pro+.
Tam bütçe nedir ?

Ekran: Redmi Note 12 Pro+ (OLED)
Ekran Yenileme Hızı: Poco X4 GT (144Hz)
Batarya:=
Hızlı Şarj: Redmi Note 12 Pro+ (120W)
Kamera: Redmi Note 12 Pro+
İşlemci: Poco X4 GT (MediaTek Dimensity 8100)
Oyun oynuyorsan kesinlikle Poco X4 GT. Günlük kullanım da ekran ve kamera önemliyse 12 Pro+.
Tam bütçe nedir ?
10-15 bin arası telefonda uber oyun oynamıyorum ama arada sırada oynuyorum yolculuk yaparken ya da iş molası gibi klasik piyasa oyunları moba pubg gibi

S20 FE ve ya S21 FE al. Günlük kullanım için en iyisi olur.
S20 fe kamerası o kadar iyi durmuyor baktığımda söylemeyide unuttum selfie ve arka kamerayı günlük hayatta kullanıyorum s21 e bir bakacağım tabi note 12 pro plusun fiyatıda önemli benim için poco x4 gtnin altında bir fiyatta gelirse ya da o fiyat bandında gelirse tercihim o olur enerji tüketimi ve performansta MTK bu seride gerçekten iyi işler yapmış duruyor

Her şey MP değil. X4 GT modelinden daha iyi bir kamera var S20 FE modelinde. Aynı şekilde video tarafında da bu iki modelden çok daha üstün. Fotolarda S20 FE-S21 FE modellerinin önünde belki olabilir Note 12 Pro Plus.

Her şey MP değil. X4 GT modelinden daha iyi bir kamera var S20 FE modelinde. Aynı şekilde video tarafında da bu iki modelden çok daha üstün. Fotolarda S20 FE-S21 FE modellerinin önünde belki olabilir Note 12 Pro Plus.
X4 GT de zaten ne toz ne su koruması var direkt oyuncu telefonu diyebiliriz kapalı ortamlarda vakit geçiren birisi için gayet ideal tabi burada enerji tüketimi ver mimariyede bakmak lazım MTK işlemciler gerçekten verimlilik konusunda güzel işçilik çıkarıyor bakalım 5 ocak gibi avrupaya lansmanı sunuldu eli kulağındadır fiyatı düşük gelirse alacağım ama yüksek gelirse ya poco x4 gt yada S20 FE ama tabikide 200 Mp kamerada bilinmedik bir kamera yok samsung'un iyi bir kamerası var shop yapmak için gayet yeterli bir çözünürlük

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı