Arkadaşlar POCO X4 Pro telefona sahibim bootloader kilidi açmaya çalışıyorum. 30 gün bekledim globale aldım bootloader açma ekranı geldi 1 haftadır sürekli 7'de giriyorum sürekli erteleniyor ayarlardan yaptığımda ise aynı yere atıyor ne yapmalıyım?
Arkadaşlar POCO X4 Pro telefona sahibim bootloader kilidi açmaya çalışıyorum. 30 gün bekledim globale aldım bootloader açma ekranı geldi 1 haftadır sürekli 7'de giriyorum sürekli erteleniyor ayarlardan yaptığımda ise aynı yere atıyor ne yapmalıyım?
hocam 30 gün bekledim bişey değişmedi. Sim kartı değişikli gibi şeyler yapmadımEn az 30 günlük bir Xiaomi hesabına sahip olmalısınız. Eğer hesabınız yoksa, yeni bir hesap açacaksanız 30 gün beklemeniz gerekecektir. Daha önce mevcut olan bir hesabınız varsa bunu kullanabilirsiniz. Fakat unutmayın bir hesabın aylık bootloader kilidi açma sınırı vardır. Çok fazla cihazda aynı hesabı kullanamazsınız. Normalde artık açabiliyor olmanız lazım SIM kart değişikliği ve yazılım güncellemesi sıfırlama gibi işlemleri yapmadınız değil mi? Süre dolmadan açmaya çalışırsanız beklediğiniz süre boşa gidiyor garanti olması için başvuru yaptıktan sonra 8 gün bekleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.