bugrakw Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #1 POCO X4 Pro telefona sahibim Custom ROM önerir misiniz? Benim için daha çok performans ve telefonun çoğu özelliğini kullanabilmem yeterlidir.
POCO X4 Pro telefona sahibim Custom ROM önerir misiniz? Benim için daha çok performans ve telefonun çoğu özelliğini kullanabilmem yeterlidir.
emincns.44 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 91 18 Ekim 2024 #2 crDroid öneririm hızlıdır root vb atarak bazı modüller kurarak daha eğlenceli hale getirebilirsin CrDroid'de cihazın pixelmis gibi gözüküyor Google fotoğraflarda sınırsız fotoğraf yedekleme gibi özelliklerin oluyor performansıda güzeldir öneririm. bugrakw dedi: POCO X4 Pro telefona sahibim Custom ROM önerir misiniz? Benim için daha çok performans ve telefonun çoğu özelliğini kullanabilmem yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Son bir güncelleme yapmak isterim crDroid ROM'da bir takım pil sorunları yaşadım diğer önerilerim ise LineageOS ArrowOS derpfrest ya da Evolution X. Son düzenleme: 10 Aralık 2024
crDroid öneririm hızlıdır root vb atarak bazı modüller kurarak daha eğlenceli hale getirebilirsin CrDroid'de cihazın pixelmis gibi gözüküyor Google fotoğraflarda sınırsız fotoğraf yedekleme gibi özelliklerin oluyor performansıda güzeldir öneririm. bugrakw dedi: POCO X4 Pro telefona sahibim Custom ROM önerir misiniz? Benim için daha çok performans ve telefonun çoğu özelliğini kullanabilmem yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Son bir güncelleme yapmak isterim crDroid ROM'da bir takım pil sorunları yaşadım diğer önerilerim ise LineageOS ArrowOS derpfrest ya da Evolution X.