N Norhtws Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #21 AceTeq dedi: Recovery olanı indirdiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Fastboot. AceTeq dedi: Recovery olanı indirdiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam az önce recovery indirip denedim bu ROM yüklenemiyor hatası verdi. Son düzenleme: 31 Mart 2024
AceTeq dedi: Recovery olanı indirdiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Fastboot. AceTeq dedi: Recovery olanı indirdiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam az önce recovery indirip denedim bu ROM yüklenemiyor hatası verdi.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.152 Çözümler 82 Yer Başkent 31 Mart 2024 #22 Global mi indiriniz?
N Norhtws Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #23 AceTeq dedi: Global mi indiriniz? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Firmware Updater The ultimate script that provides firmware packages for Xiaomi devices. xiaomifirmwareupdater.com Hocam bu linkteki recovery olanı indirdim.
AceTeq dedi: Global mi indiriniz? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Firmware Updater The ultimate script that provides firmware packages for Xiaomi devices. xiaomifirmwareupdater.com Hocam bu linkteki recovery olanı indirdim.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.152 Çözümler 82 Yer Başkent 31 Mart 2024 #24 Norhtws dedi: Hocam bu linkteki recovery olanı indirdim. Genişletmek için tıkla... Model kodunu aratınca doğu çıkıyor. yüklenmemesi çok tuhaf.
Norhtws dedi: Hocam bu linkteki recovery olanı indirdim. Genişletmek için tıkla... Model kodunu aratınca doğu çıkıyor. yüklenmemesi çok tuhaf.
N Norhtws Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #25 AceTeq dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Şimdi ne yapmam lazım hocam.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.152 Çözümler 82 Yer Başkent 31 Mart 2024 #26 Norhtws dedi: Şimdi ne yapmam lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Cihaz YD değil, doğru mu?
N Norhtws Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #27 AceTeq dedi: Cihaz YD değil, doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yurtdışı hocam.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.152 Çözümler 82 Yer Başkent 31 Mart 2024 #28 Norhtws dedi: Yurtdışı hocam. Genişletmek için tıkla... Cihaz aldığınızdan beri güncelleme aldı mı?
N Norhtws Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #29 AceTeq dedi: Cihaz aldığınızdan beri güncelleme aldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet bir kez guncelledim.
AceTeq dedi: Cihaz aldığınızdan beri güncelleme aldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet bir kez guncelledim.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.152 Çözümler 82 Yer Başkent 31 Mart 2024 #30 Norhtws dedi: Evet bir kez guncelledim. Genişletmek için tıkla... Tamam OTA güncellemesini bekleyin. Cihaz yurtdışı olduğu için sorun oluyor büyük ihitmal.
Norhtws dedi: Evet bir kez guncelledim. Genişletmek için tıkla... Tamam OTA güncellemesini bekleyin. Cihaz yurtdışı olduğu için sorun oluyor büyük ihitmal.