Arkadaşlar, POCO X5 Pro almayı düşünüyorum. Mağaza canlı gördüm. Önerir misiniz? Kasma, donma vs. oluyor mu oyunlarda normal kullanımda?
Samsung demeyin, sıkıldım Samsung'dan.
Kasma olmaz hatta ekran konusunda çok başarılı film vs izleyeceksen, ancak oyun oynarım dersen biraz üzebilir.Arkadaşlar, POCO X5 Pro almayı düşünüyorum. Mağaza canlı gördüm. Önerir misiniz? Kasma, donma vs. oluyor mu oyunlarda normal kullanımda?
Derdin oyun ve performans ise POCO X4 GT almanı tavsiye ederim. X5 Pro'dan daha iyi performans sunuyor.
POCO F5 almak daha mantıklı artık. Aşağı yukarı aynı fiyat bandındalar. Ek olarak IPS LCD'den AMOLED'e geçiyorsun.
Hocam acaba hangi oyunda Dimensity 8100 ile 144 fps değerlerine ulaşabilirsin ki? Telefon sektörü için 120 hz bile oyun için çok erken bir teknoloji iken 144 hz ancak arayüzde gezinirken faydalanabilecek bir şey. Ayrıca AMOLED teknolojisi ile eskide kalmış IPS LCD arasında ciddi canlılık farkı var. NanoReview'de de görülebileceği üzere POCO F5 bir hayli önünde display skoru olarak.POCO X4 GT ekranı 144Hz. 144Hz ile 120Hz o aynı kefeye koyamazsın.
POCO X4 GT ekranı 144Hz. 144Hz ile 120Hz o aynı kefeye koyamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.