POCO X5 Pro alınır mı?

S20 FE'nin şarjı çok gitmiyor diye biliyorum ama onun hakkında bir bilginiz var mı?
Bataryası iyi değil çünkü SD 865 tüketimi 8 Watt'a kadar çıkabiliyor. Mobil veri ile 5.5 saat ekran süresi alırsınız.
Orta segment cihazların daha uzun gitme sebebi de güçlü olmadıkları için çoğunlukla daha az tüketen islemcilere sahip olmaları.
S serisi alacaksanız bataryadan feragat edeceksiniz.
Bataryadan kazanmak istiyorsanız IMX555 sensörü ve SD 865'ten vazgeçeceksiniz.
Karar sizin.

Hocam yapmayın oppo poco tarzında çin malı fason ürünlere para vermeyin lütfen

Kronik sorunları var(çoğu poco telefon gibi).
S21FE veya s20fe öneririm batarya çok iyi değil ama kronik sorunun görmedim daha.
1saat 10dk da şarj fulleniyor oyunlarda iyi performans veriyor aralıklı olarak oynayabilirsiniz bu 2 telefonla.
Note 12 pro bu iki cihazdan daha düşük performans verir. Karşılaştırmalarına bakabilirsiniz YouTube'den.

Hocam Note 12 Pro'nun işlemcisi 10 Pro ile aynı ama 12 Pro 5G'nin işlemcisi dimensity 1080 gayet güçlü.

Hocam önceliğim oyun değil, evet oynayacağım ama önceliğim o değil, şarjı uzun gitsin desem hangi telefonu önerirsiniz?

Hocam Note 12 Pro'nun işlemcisi 10 Pro ile aynı ama 12 Pro 5G'nin işlemcisi dimensity 1080 gayet güçlü.
Xiaomi de Note serisi düşük bütçeler için sonradan kronik sorun oluşabiliyor arkadaşım da note 10 pro vardı aşırı ısınma yapıyordu.

@leomessy Exynos 2100 ve SD 865, Dimensity 1080'i çerez niyetine yer.
Dimensity 1200 ve 8100 rakipleri.

Xiaomi de Note serisi düşük bütçeler için sonradan kronik sorun oluşabiliyor arkadaşım da Note 10 Pro vardı aşırı ısınma yapıyordu.

Evet hocam zaten Note 10 Pro'nun kronik sorunu ısınma ama bana sorsalar A34 5G mi Redmi Note 12 Pro 5G mi tercihim Note 12 Pro 5G oluır.

Hocam önceliğim oyun değil, evet oynayacağım ama önceliğim o değil, şarjı uzun gitsin desem hangi telefonu önerirsiniz?
Yukarıda arkadaşın dediği gibi performans arttıkça şarj süresi azalıyor a34'e bakabilirsin
Veya iyice araştırıp diğer marka telefonlar da 30dk da fln fulleniyor sarjlari ama kronik sorunlari oluyor genellikle.

Hocam bütçeyi arttırıp S21 tercih edebilirisniz hem şarj konusunda hem ekran konusunda sizi oldukça memnun edeceketir. ya da A34 Alabilirsiniz Xiaomi tavsiye etmiyorum 1 ay sonra telefonda kasma var diye konu açarsınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…