Xiaomi yazdığının farkında mısın? Madem aynı segment değilse neden Xiaomi yazıyorsun? POCO yaz geç. Yorumu da yazayayım MIUI 14.04 var güncel gayet hızlı gayet sorunsuz. Eskidendi o.
Klavye başında kullanmadığınız bilmediğiniz cihazlar hakkında yorum yapmak ne kadar kolay değil mi...
Benim için S22 de S23 de Xiaomi 12 de vs. gayet güzel cihazlar. Fanatizmle sallamak yanlış.
Xiaomi yazdığının farkında mısın? Madem aynı segment değilse neden Xiaomi yazıyorsun? POCO yaz geç. Yorumu da yazayayım MIUI 14.04 var güncel gayet hızlı gayet sorunsuz. Eskidendi o.
Klavye başında kullanmadığınız bilmediğiniz cihazlar hakkında yorum yapmak ne kadar kolay değil mi?..
Benim için S22 de S23 de Xiaomi 12 de vs. gayet güzel cihazlar. Fanatizmle sallamak yanlış.
"Aynı segment" denilen fiyat olarak yakın olmak, Xiaomi 12 25.000 lira iken POCO X5 Pro 15.000 civarlarında. Bu yüzden aynı segment değil. Ben mi anlamadım mı siz mi anlamadınız çözemedim.
Daha belirsiz, her cihazın bazı güncelleme hatalarından dolayı sapıtabilmesi normal. Bende S6 Edge'de bazı güncellemeler yüzünden sorun yaşıyordum ama sonraki güncelleme ile çözülüyordu. Herkesin deneyimi farklıdır. Birisi memnun kalır, birisi hiç memnun kalmaz. MIUI genel anlamda çevreden vs. sorunlu ama illaki her cihazda sorun yaşayacağının garantisini veremezsin.
"Aynı segment" denilen fiyat olarak yakın olmak, Xiaomi 12 25.000 lira iken POCO X5 Pro 15.000 civarlarında. Bu yüzden aynı segment değil. Ben mi anlamadım mı siz mi anlamadınız çözemedim.
O bir genel yorum. Çin markası almayın diyor. Xiaomi'yi de saymış.
Her markada alınacak alınmayacak cihazlar mutlaka vardır.
Daha yakın zamanda S22 ve S21FE inanılmaz şekilde yerden yere vuruluyordu. Yine GT2 almayın yok ısınıyor, yok GT2 Pro alınmaz. Şimdi ne oldu. Kulaktan dolma veya fanatik yorumlar.
Bataryası iyi değil çünkü SD 865 tüketimi 8 Watt'a kadar çıkabiliyor. Mobil veri ile 5.5 saat ekran süresi alırsınız.
Orta segment cihazların daha uzun gitme sebebi de güçlü olmadıkları için çoğunlukla daha az tüketen islemcilere sahip olmaları.
S serisi alacaksanız bataryadan feragat edeceksiniz.
Bataryadan kazanmak istiyorsanız IMX555 sensörü ve SD 865'ten vazgeçeceksiniz.
Karar sizin.
Hocam merhaba s20 fe kullanıyorum bende bişey sorcam.Güç tasarruf modunda %30 işlemciden kısma seçeneği var.Burda ghz den mi kısıyor yoksa genel olarak grafik ya da başka şeylerden de kısıyor mu?
Şunu düşündüğüm için sordum.A serisi bi cihaz daha fazla ekran süresi veriyor ya (a34, 54 vs) işlemcilerine ve ekran sürelerine baktığımda benim telefonun güç tasarrufu modu ile çok yakın ekran süresi veriyor ve rom ve ram teknolojileri de (ddr 5 ufs 3.1) cabası oluyor yani.Doğru mudur?Ben detaylara pek hakim olmadığım için soruyorum.