POCO X5 Pro vs S20 FE

Enes Kpln

Hectopat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Şimdilik öğrenci
Selam 14.500 TL kadar bütçem var bu fiyata en iyi hangi telefonu önerirsiniz kriterlerim pil ve performans kamera çok da önemli değil. Başlıktaki ikisi arasında kaldım. Ama sizin de bildiğiniz uygun telefon varsa yazabilir misiniz?

Pil ve performansa bakarsam 15.500 e realme GT 2 çok iyi telefon.O fiyata çıkamam dersen poco f4 e bakmanı tavsiye ederim.Poco f5 kullanıyorum bana kalırsa poconun "X"serilerinden uzak dur.S20 fe güncellemesi bitti eğer güncelleme benim için çok ta önemli değil dersen işlemcisi çok güçlü lakin pili ve ekranı üzebilir.

X5 pro tavsiye etmem performansı fiyatına göre iyi değil dediğim gibi f4 e bakmanı tavsiye ederim.

S20FE pişman etmez fakat aynı bütçede çok daha güncel kaliteli olan A54 modeline bakabilirsin.

Aktif kullanıyorsan S20FE günde 2. şarjı istiyor hızlı şarjından telafi ediyor ama. Aktif kulllanmıyorsan S20FE şarjı yeterli zaten hepimiz yatarken telefonu şarja takıyoruz.

Hocam bütçeyi biraz daha zorlarsan POCO F5 var canavar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…