Poco X5 Pro vs Samsung A34

S20F tercih etsem daha mı iyidir sizce oyun performansında daha iyi ve oyun oynayan birisiyim.
Evet oyunda daha iyidir.Ben gayet memnunum cihazdan.

S20 FE varken ikisine de bakmazdım. POCO X5 Pro işlemcisi daha güçlü, A34 kamerası daha iyi.

İşlemcide S20Fden daha mı iyi ve güncel ne kadar kalır bu telefon ona göre almayı planlıyorum.

@g770 SD 865, CPU ve GPU performansında diğer iki cihazı da dümdüz eder.
En yüksek fps ve oyun deneyimini S20 FE ile alırsınız.

@g770 SD 865, CPU ve GPU performansında diğer iki cihazı da dümdüz eder.
En yüksek FPS ve oyun deneyimini S20 FE ile alırsınız.

Fiyat olarak hem daha uygun hem daha iyi bence de onu seçeceğim ama Pro'su falan var mı yoksa sadece S20F diye mi geçiyor.

Bende kullanıyorum şu an ama S6 Edge'ya geçtim bugün.

S20FE diye geçiyor.

Neden geçtiniz beğenmediniz mi?

S20FE alın hocam evet güçlü bir işlemcisi var işinize hayli hayli görecektir.

Tamamdır teşekkür ederim bütçem 16 k ya kadar çıkabilir var mı S20FEden daha iyisi alayım ona göre.

Hayır hocam.Babamın telefonu bozuldu bende S20 FE vardı benimkini kullanmak istedi bende evdeki eski telefona geçtim.1 ay bununla idare edeceğim gibi.Yoksa S20FE'yi bırakmam

Tamamdır teşekkür ederim bütçem 16 k ya kadar çıkabilir var mı S20FEden daha iyisi alayım ona göre.
S21 FE var.

@g770 S21 FE var ama S20 FE kadar iyi oyun denemeyimi alamazsınız. Exynos 2100 throttling sorunlu bir SoC.
Ya da Realme GT 2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…