POCO X6 alınır mı?

Paramenox

Hectopat
Daha fazla  
POCO X6 nasıl? Muadillerine göre epey önde gibi geldi. Eksileri nelerdir? Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir, kamera önemliyse Honor 90'a da bakabilirsin.

Bence A54 veya A35 almak daha mantıklı. Yine kötü bir telefon değildir, oyun için alacaksan sorun çıkartmaz.

A35 almayı düşünüyorum şu an. Hem daha dayanıklı Hem de Kamera vb. özellikleri daha iyi. A54 mü yoksa A35 mi?

Gayet güzel cihaz ancak güncelleme olayından ve Oneuı dan dolayı A54 yönelebilirsin

Gayet güzel cihaz ancak güncelleme olayından ve Oneuı dan dolayı A54 yönelebilirsin
a54 biraz daha pahalı olduğundan, onu alırsam kulaklık ve mouse alamıyorum o yüzden a35 tercih edeceğim sanırım. Üzmez diye düşünüyorum. Ömrü ne kadardır? 5 yıl kadar götürür mü?

a54 biraz daha pahalı olduğundan, onu alırsam kulaklık ve mouse alamıyorum o yüzden a35 tercih edeceğim sanırım. Üzmez diye düşünüyorum. Ömrü ne kadardır? 5 yıl kadar götürür mü?
Güncelleme açısından sorun yaşamazsın ama tabi 5 yıl sonrasının kamerası vs vs günün gerisinde kalır. Bütçeyi az daha arttırabilirsen Honor 90 da güzel olabilir yoksa A34 alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…