P Paramenox Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #11 Hermanoo dedi: Güncelleme açısından sorun yaşamazsın ama tabi 5 yıl sonrasının kamerası vs vs günün gerisinde kalır. Bütçeyi az daha arttırabilirsen Honor 90 da güzel olabilir yoksa A34 alabilirsin Genişletmek için tıkla... A34 almam sanırım. Bütçeyi de artıramam. Kamera ile de çok işim yok açıkçası bana 60fps oyun oynatsa ve 5 yıl götüse yeter
Hermanoo dedi: Güncelleme açısından sorun yaşamazsın ama tabi 5 yıl sonrasının kamerası vs vs günün gerisinde kalır. Bütçeyi az daha arttırabilirsen Honor 90 da güzel olabilir yoksa A34 alabilirsin Genişletmek için tıkla... A34 almam sanırım. Bütçeyi de artıramam. Kamera ile de çok işim yok açıkçası bana 60fps oyun oynatsa ve 5 yıl götüse yeter
Hermanoo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 912 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #12 Paramenox dedi: A34 almam sanırım. Bütçeyi de artıramam. Kamera ile de çok işim yok açıkçası bana 60fps oyun oynatsa ve 5 yıl götüse yeter Genişletmek için tıkla... a35 diyecektim yanlış olmuş
Paramenox dedi: A34 almam sanırım. Bütçeyi de artıramam. Kamera ile de çok işim yok açıkçası bana 60fps oyun oynatsa ve 5 yıl götüse yeter Genişletmek için tıkla... a35 diyecektim yanlış olmuş
P Paramenox Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #13 Hermanoo dedi: a35 diyecektim yanlış olmuş Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Çok sağolun yardımcı olduğunuz için.
Hermanoo dedi: a35 diyecektim yanlış olmuş Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Çok sağolun yardımcı olduğunuz için.
Hermanoo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 912 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #14 Paramenox dedi: Sorun yok. Çok sağolun yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayırlı olsun şimdiden
Paramenox dedi: Sorun yok. Çok sağolun yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayırlı olsun şimdiden