SECourses Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Şu anda POCO X3 Pro kullanıyorum. Kendi telefonumu eşime vereceğim için upgrade etmeyi düşünüyorum. POCO X6 Pro 512 GB 20.000 TL civarı. Başka tavsiyeleriniz olur mu? Teşekkürler.
Şu anda POCO X3 Pro kullanıyorum. Kendi telefonumu eşime vereceğim için upgrade etmeyi düşünüyorum. POCO X6 Pro 512 GB 20.000 TL civarı. Başka tavsiyeleriniz olur mu? Teşekkürler.
emsis1 Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 109 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #2 Bütçe nedir?
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #3 SECourses dedi: Şu anda POCO X3 Pro kullanıyorum. Kendi telefonumu eşime vereceğim için upgrade etmeyi düşünüyorum. POCO X6 Pro 512 GB 20.000 TL civarı. Başka tavsiyeleriniz olur mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kullanım amacınız nedir?
SECourses dedi: Şu anda POCO X3 Pro kullanıyorum. Kendi telefonumu eşime vereceğim için upgrade etmeyi düşünüyorum. POCO X6 Pro 512 GB 20.000 TL civarı. Başka tavsiyeleriniz olur mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kullanım amacınız nedir?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 1 Nisan 2024 #4 Alınır. Daha dengeli bir cihaz isteniyorsa S23 FE bakmanızı öneririm.
SECourses Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #5 ruzgaew dedi: Kullanım amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... öyle çok özel kullanımım yok aslında. Pencere bakıcısı dedi: Alınır. Daha dengeli bir cihaz isteniyorsa S23 FE bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... evet şimdi ona da bakıyorum. sanırım kamerası daha iyi? ama onda da RAM 8 GB :/
ruzgaew dedi: Kullanım amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... öyle çok özel kullanımım yok aslında. Pencere bakıcısı dedi: Alınır. Daha dengeli bir cihaz isteniyorsa S23 FE bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... evet şimdi ona da bakıyorum. sanırım kamerası daha iyi? ama onda da RAM 8 GB :/
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #6 SECourses dedi: öyle çok özel kullanımım yok aslında. evet şimdi ona da bakıyorum. sanırım kamerası daha iyi? ama onda da RAM 8 GB :/ Genişletmek için tıkla... Aşırı oyun oynamıyorsanız S23 FE almanızı öneririm, gündelik kullanım için daha iyi bir cihaz. 8 GB RAM gayet yeterli olur.
SECourses dedi: öyle çok özel kullanımım yok aslında. evet şimdi ona da bakıyorum. sanırım kamerası daha iyi? ama onda da RAM 8 GB :/ Genişletmek için tıkla... Aşırı oyun oynamıyorsanız S23 FE almanızı öneririm, gündelik kullanım için daha iyi bir cihaz. 8 GB RAM gayet yeterli olur.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 1 Nisan 2024 #7 SECourses dedi: öyle çok özel kullanımım yok aslında. evet şimdi ona da bakıyorum. sanırım kamerası daha iyi? ama onda da RAM 8 GB :/ Genişletmek için tıkla... 8 GB ram yeter. Çok özel bir kullanım yok demişsiniz zaten, size hayli hayli yeter. S23 FE almanız daha mantıklı.
SECourses dedi: öyle çok özel kullanımım yok aslında. evet şimdi ona da bakıyorum. sanırım kamerası daha iyi? ama onda da RAM 8 GB :/ Genişletmek için tıkla... 8 GB ram yeter. Çok özel bir kullanım yok demişsiniz zaten, size hayli hayli yeter. S23 FE almanız daha mantıklı.
emsis1 Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 109 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #8 SECourses dedi: Öyle çok özel kullanımım yok aslında. Evet şimdi ona da bakıyorum. Sanırım kamerası daha iyi? Ama onda da RAM 8 GB :/ Genişletmek için tıkla... Hocam günlük kullanım için 8 GB'nin nesi kötü anlayamadım.
SECourses dedi: Öyle çok özel kullanımım yok aslında. Evet şimdi ona da bakıyorum. Sanırım kamerası daha iyi? Ama onda da RAM 8 GB :/ Genişletmek için tıkla... Hocam günlük kullanım için 8 GB'nin nesi kötü anlayamadım.
QrShot Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 677 Çözümler 1 1 Nisan 2024 #9 Fiyatının hakkını veren bir cihaz.
nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #10 S23FE bakın hocam bayağı iyi gündelik işler için.