POCO X6 Pro 5G şarjı hızlı bitiyor

Beyond life

Decapat
Daha fazla  
Selam. Yeni telefon aldım POCO X6 Pro 5G. Telefonu salı günü aldım ama şarjı hızlı bitiyor. Bir yerde okuduğumda telefonun 2 hafta sonra bataryasının adapte olacağı yazıyor. Sizce normal mi?

Hızlı bitiyor derken tahminen kac saat dayanıyor acaba?

Son %90 şarj edildiğinden beri geçen süre 19 saat diyor ayarlar da şöyle diyeyim perşembe gecesi saat 22:30 da %100 de çektim prizden dün akşama doğru saat 6 gibi bitti şarjı. Ama hızlı bitiyor gibi geliyor ekran ayarını varsayılan da kullanıyorum. Always on Display da kapalı süper canlı duvar kâğıdını da kapattım konum falan da kapalı. Bir Bluetooth ile müzik dinliyorum WhatsApp Instagram falan bakıyorum o da çok uzun değil.

Son %90 şarj edildiğinden beri geçen süre 19 saat diyor ayarlar da şöyle diyeyim perşembe gecesi saat 22:30 da %100 de çektim prizden dün akşama doğru saat 6 gibi bitti şarjı. Ama hızlı bitiyor gibi geliyor ekran ayarını varsayılan da kullanıyorum. Always on Display da kapalı süper canlı duvar kâğıdını da kapattım konum falan da kapalı. Bir Bluetooth ile müzik dinliyorum WhatsApp Instagram falan bakıyorum o da çok uzun değil.

Gayet iyi zamanla o değerler yükselir ben hızlı bitiyor deyince 3 4 saat gidiyor sandım bataryanın alışma süreci oluyor sizin kullanımınıza göre kendini optimize ediyor iciniz rahat olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı