Ben ne zaman Xiaomi ve alt markasını kullansam Custom ROM ile kullanırım hiçbiri adam gibi cihazlar değil.
Xiaomi 12'de durduk yere aşırı ısınma ve bataryanın kullanımda değilken bile hızlı bitmesi gibi sorunlar yaşadım.
Poco X6 Pro'da on dakika bile olmadan ısınıp şarj bitmesi sorununu yaşadım.
Redmi Note 12'de durduk yere kendini yeniden başlatma sorunu yaşadım Custom ROM kurarak hallettim.
Redmi Note 8 Pro'da bazen kameranın bazen de mikrofonun çalışmaması sorununu yaşadım.
Yani ne kullansam genelde yazılım ile alakalı oluyor ama donanımsal sorunları olanlar da var. İlla sorun yaşamak gerekmiyor herkes bilir Xiaomi'nin ne kadar dandik olduğunu. Paran olsa Xiaomi'mi alırsın yoksa Samsung ve iPhone'mu alırsın? Xiaomi alan parasızlıktan alıyor başka bir sebebi yok yani.
Hayır aynı fiyata çok daha iyi cihazlar varken bu tenekeleri öven insanları da anlamıyorum adamın yeterli parası var daha iyi cihazlar önermek için saçma sapan yazılımı olan, sistemde reklam veren telefonu övüyorlar.
Xiaomi kullananlara sorsan %70, hatta daha fazlası cihazlarından asla memnun değildir emin ol.