POCO X6 Pro alınır mı?

Kral teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bu arada ne zaman aldın telefonu yani kaç aydır kullanıyorsun?

Bütçen 25kya kadar çıkıyorsa X6 Pro'yu boş ver POCO F6 al.

Bütçen 25kya kadar çıkıyorsa X6 Pro'yu boş ver POCO F6 al.

Hocam öneriniz için sağ olun bir şey soracağım ben hem oyun oynamak için hem de günlük kullanim için sosyal, medya, film izlemek içinde yani sadece oyun telefonu istemiyorum hangisini almalıyım.

Hocam öneriniz için sağ olun bir şey soracağım ben hem oyun oynamak için hem de günlük kullanim için sosyal, medya, film izlemek içinde yani sadece oyun telefonu istemiyorum hangisini almalıyım.

Kamera çok önemli değilse F6 X6 Pro'ya göre daha mantıklı ama kamera önemli ise S23FE öneririm fakat F6 kadar oyun performansı beklemeyin.

Kral teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bu arada ne zaman aldın telefonu yani kaç aydır kullanıyorsun?
Hocam tam tarihi net hatırlamıyorum ama 10-15 Şubattan beri kullanıyorum. Hala bir eksiğini hatasını hissetmedim. Sadece kaliteli kılıf vs bulmak zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…