POCO X6 Pro alınır mı?

Ciddi misin ya sen? Ya her POCO konusunda 1.sırada alınır yorumu yazan fanboysun gelmiş kanıt diyorsun. Telefon çıkalı 8ay olmuş sadece yazılım şikayeti eden 1200KIŞI bulursun tüm forumlardan.

Yani bunu ön planda görüyorsanız zaten gidip Samsung almalısınız. Ben kas gücünü önemsiyorum telefonda.

Bunu en başta desenize ben yazılımı, optimizasyonu, verimi çok da iplemiyorum kas gücü diye. O zaman Çinli markadan şaşmayın siz. Bu arada Redmi Note 8 Pro işine gelirsek 11-13yaşında techtok hesabı açanların favori cihazıdır kendisi
Bu arada cidden kas gücünü mü önemsiyorsun sadece? Xiaomi sevmene şaşmamalı.

POCO cihaz oyun telefonunu geçtim eski Exynos'lar misali ısınıyor.
Eski Exynos'lar günümüzdeki kadar ısınmıyordu ki. Exynos 2200 ve 990 dışında sorunlu hatırlamıyorum. Ki 2200 de ilk AMD mimarili GPU'ya sahip Exynos yongaydi. S23 FE kasalarında bulunan daha tolere edilebilecek duzeyde zaten. Poco X6 Pro oznelinde konusursak cihaz yuke sokuldugunda ısınmıyor degil ancak Samsung'un GOS servisi gibi stutter yedirtmiyor ve cihaz throttle yemiyor.

Evet çünkü MediaTek almayın 2 senede yavaşlar diyen telefon 5 sene sonra PUBG 60 FPS oynatıyor genshin 30 FPS alıyor. Tabii ki 12-13 yaşındaki çocukların seveceği bir telefon olacak. Çünkü bütçeleri o kadar o yaştaki çocukların. Bence burada 5 senelik bir telefonun hâlâ oyun oynatmasını övmeliyiz

Son düzenleme:
@moonlightknigt, @GucukBey Hiç kimse birbirini dinlemiyor. 1,5 yıl sonra X6 pro oyunlarda ağır droplar yemeye başlayıp başlamayacağına hüküm vereceğiz. Ben 1,5 yıl sonrasına alarm kuracağım. O zamana ölürseniz falan ahirette görüşeceğiz. Hepinize iyi 1,5 yıllar.

Evet evdeki J7 Max'ta PUBG'de fiyatına göre harika bir performans sergileyebiliyor.
Pekala bu konuyu kapatıyorum, ta ki 1, 5sene sonraya kadar.

Sanada. Bu arada zaman kurma çok şarj yer.

Evet evdeki J7 Max'ta PUBG'de fiyatına göre harika bir performans sergileyebiliyor.
Pekala bu konuyu kapatıyorum, ta ki 1, 5sene sonraya kadar.

Sanada. Bu arada zaman kurma çok şarj yer.
Bilgisayardan kuracağım, tabi kuruluyorsa. Zaten o zamana hala İphone 7 kullanıyorsam kafayı yemiş olurum muhtemelen.

Bilgisayardan kuracağım, tabii kuruluyorsa. Zaten o zamana hala iPhone 7 kullanıyorsam kafayı yemiş olurum muhtemelen.

Allah kurtarsın bende kısa bir süre önce j7'den kurtuldum. Zaten J7 ile tek eğlenceli olay forumda gezmek diye diye 1700mesaj olmuş.

Hocam bir şey sormak istiyorum bütçem 23 k hangi telefonları alabilirim?(hem oyun için hem gündelik kullanım için yani sosyal medya, film falan)

Hocam bir şey sormak istiyorum bütçem 23 k hangi telefonları alabilirim?(hem oyun için hem gündelik kullanım için yani sosyal medya, film falan)

24bin TL'ye Honor 200 ya da 22bine S23 FE alırdım ben yerinde olsam. Honor 200'ün Güncelleme almasına son 2 sene falan kaldı ama batarya, ekran, yazılım açısından kolay kolay üzmez ama işlemcisi bir tık başarısız. Eğer ısınma ve ekran süresi sorun olmazsa S23 FE çok iyi cihazdır.

Sağ ol önerin içinde ben tam soruma yanıt alamadim hem oyun için hem gündelik kullanım için hangisini almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…