Mami00s Femtopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #11 Huptrikko dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... hocam telefon icin redmi 9 oneriyorum yada tablet alın.
Huptrikko dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... hocam telefon icin redmi 9 oneriyorum yada tablet alın.
Huptrikko Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2025 #12 Mami00s dedi: Hocam telefon icin Redmi 9 oneriyorum ya da tablet alın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Mami00s dedi: Hocam telefon icin Redmi 9 oneriyorum ya da tablet alın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Mami00s Femtopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #13 Huptrikko dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... hocam poco oyun için bir telefon fakat nasıl desem şimdi tablet daha akıcı gecer yada redmi 9-11 falan oneriyorum ben Kendi fikrimce
Huptrikko dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... hocam poco oyun için bir telefon fakat nasıl desem şimdi tablet daha akıcı gecer yada redmi 9-11 falan oneriyorum ben Kendi fikrimce
Huptrikko Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2025 #14 Mami00s dedi: Hocam POCO oyun için bir telefon fakat nasıl desem şimdi tablet daha akıcı gecer ya da Redmi 9-11 falan oneriyorum ben kendi fikrimce. Genişletmek için tıkla... Yok kral ya tablet benlik değil.
Mami00s dedi: Hocam POCO oyun için bir telefon fakat nasıl desem şimdi tablet daha akıcı gecer ya da Redmi 9-11 falan oneriyorum ben kendi fikrimce. Genişletmek için tıkla... Yok kral ya tablet benlik değil.