Herkese selamlar.
Açıkçası bütçem çok fazla değil POCO X6 Pro almayı düşünüyorum. Benim için esas olan özellikler batarya performans ve uzun ömürlülük,
İnternet de çok yerde sık sık ısınma problemi lag ve sistemsel sorunların oluşa bildiğini duydum. Bunların ne kadar dopru yanlış olduğunu bilmiyorum.
Bu da beni bu konuda ortada bıraktı. Sizce bu telfonu alınır mı?
Herkese selamlar.
Açıkçası bütçem çok fazla değil POCO X6 Pro almayı düşünüyorum. Benim için esas olan özellikler batarya performans ve uzun ömürlülük,
İnternet de çok yerde sık sık ısınma problemi lag ve sistemsel sorunların oluşa bildiğini duydum. Bunların ne kadar dopru yanlış olduğunu bilmiyorum.
Bu da beni bu konuda ortada bıraktı. Sizce bu telfonu alınır mı?
Oyun oynamıyorsanız almayın. Gündelik olarak kullanıcaksanız A56, bütçe çıkarsa S24 FE modeline bakın. Veya performans ve batarya öncelikse Poco F7 daha iyi olur.
Performans olarak alınabilir, kamera beklentin olmasın. Üstünde X7 pro var ama şebeke problemli onu önermiyorum sana da denk gelme ihtimali yüksek. Ya F6 al veya bütçen çıkarsa F7 daha iyi olur.
POCO ve Xiaomi cihazlarda yazılım ve kronik sorunlar olabiliyor ama X6 Pro'da kronik sorun yok diye biliyorum. Yazılımsal sorun halledilir çok sorun değil. Bütçe çıkarsa F7 daha iyi olabilir. Performans ve batarya olarak fark var, kamera olarak da F7 daha iyidir.
19k ile 23K arası bütçem var, Samsung A serisini pek sevmiyorum. Zaten telefonu almak istememin sebebi de hem performans hem de günlük kullanım için yeterli olması.
19k ile 23K arası bütçem var, Samsung A serisini pek sevmiyorum. Zaten telefonu almak istememin sebebi de hem performans hem de günlük kullanım için yeterli olması.
A56 gayet basarili hocam ozellikle kamerada A56 ile gayet iyi is cikardi Samsung. POCO amac oyun olmadigi surece alinmaz. Yazilim, iscilik, malzeme kalitesi ve kamera gibi konularda kötü. Butceyi zorlarsan S24FE bakabilirsin. Zorlayamazsan A56 al.
19k ile 23K arası bütçem var Samsung'a serisini pek sevmiyorum zaten telefonu almak istememin sebebi de hem porformans hem de günlük kullanım için yeterli olması.