POCO X6 Pro birden yavaş şarj olmaya başladı

Stuffid

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün bir sorun yaşadım ve sizinle paylaşmak, yardım almak istedim. Bugün telefonumun şarjı bitti ve normal bir şekilde takmaya gittim ancak prizin olduğu yerin su olduğunu (kendi sorunumuz) gördüm. Bunun üzerine havluyla temizledim ve adaptörün kablosunu, adaptörü temizledim. Ancak anlamadığım şekilde telefon normalde 67W hızında şarj olurken birdenbire çok yavaş şarj olmaya başladı. Başka prizlerde de şarj etmeyi denedim ancak yavaş şarj etmeye devam etti. Bu olaya anlam veremedim yardım edebilirseniz cok sevinirim : Telefon model = POCO X6 Pro / adaptör: Kendi adaptörü (67W)

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptör kendini korumaya almış olabilir başka adaptör ile denediniz mi?

Başka bir adaptörle deneyin yine aynıysa sorun yoktur bence tabii yine bir poco bugu değilse. Zaten X6 Pro 67W ile şarj olmuyor. Şarj olurken maksimum 67W gördüğü için 67W şarj gösteriyor. Belki siz ondan şüphelendiniz.

Adaptör kendini korumaya almış olabilir başka adaptör ile denediniz mi?

2 tane adaptör var birisi yavaş şarj etmeye başlayan adaptör onda hala yavaş şarj ediyor. Diğerinde de aynı şekilde.

Telefonu yeniden başlatıp dener misin?
denedim ama maalesef devam ediyor.

valla hocam şu ana kadar full ekranda 67W Max yazısı cıkıyordu yaklaşık yarım saatte şarj oluyordu ancak son olaylardan sonra 20 dakikada 2 şarj ettiğini gördüm.

Aynı sorunu bende yaklaşık bir ay önce yaşamaya başladım. Telefonun, adaptörün, kablonun tamamı hepsi orijinal ancak bir aydır yavaş şarj oluyor arada takıp çıkarınca hızlı şarja veya 67 watta geçiyor ama nadir. Genel olarak 4 saati buluyor şarjı ve bu çok can sıkıcı bir durum. Ayrıca ben herhangi bir zarar da vermemiştim gayet normal bir haldeyken birden bire olmaya başladı. Sanırım kronik bir sorun. Ancak yinede çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi çok makbule geçer.

Görünüşe göre nur topu bir X6 şarj sorunumuz dogmuş gibi.
Ulan Xiaomi iyi işin olmayacak mı bir işi düzgün yaparken başka bir cihazda batırabiliyorsun.

POCO X6 Pro kullanıcısıyım uygulamaya yakın zamanda bir güncelleme geldi. Ondan sonra şarj sıkıntısı başladı. Eskiden şarjımı fullediğim süre zarfında anca yarısı doluyor. Yetkili servise garanti kapsamına girer mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…