POCO X6 Pro durduğu yerde şarj azalması normal mi?

EmreKocaer

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1-2 gün önce Xiaomi POCO X6 Pro telefon aldım. Dün gece yatmadan önce masaya bıraktığımda şarjı 28 idi. Sabah kalktığımda şarjının 22ye düştüğünü gördüm. Yaklaşık 9-10 saatte düştü. Pil tasarrufu açık değil yatmadan önce Wi-Fi Bluetooth tarzı şeyleri kapatıyorum parlaklığı sıfırlıyorum öyle yatıyorum. Bu şarj azalması normal mi? Telefonda sürekli pil tasarrufu açık olsa bir zararı olur mu? Telefon yeni olduğu için endişeleniyorum.

-Hocam uyumadan önce konumu kapatın.

-Arka planda uygulama bırakmayın.

-Mobbing yapan yani arka planda çalışmaya devam eden uygulama var mı? Diye kontrol edin örnek veriyorum Youtube/YouTube Music/Parallel spaceden uygulama çoğaltmış iseniz arkada mobbing yapar ve şarjı düşürür bunları kontrol edin.

-Ayarlar/Ekran/Ekran yenileme oranına bakın hocam ekran yenileme hızı ne kadar çok olursa bataryayı o kadar yoracaktır (ekran yenileme hızını mümkünse düşürün)

-Eğer mümkünse uçak moduna alıp denemenizide öneririm.

Arkadaşlar 1-2 gün önce Xiaomi POCO X6 Pro telefon aldım. Dün gece yatmadan önce masaya bıraktığımda şarjı 28 idi. Sabah kalktığımda şarjının 22ye düştüğünü gördüm. Yaklaşık 9-10 saatte düştü. Pil tasarrufu açık değil yatmadan önce Wi-Fi Bluetooth tarzı şeyleri kapatıyorum parlaklığı sıfırlıyorum öyle yatıyorum. Bu şarj azalması normal mi? Telefonda sürekli pil tasarrufu açık olsa bir zararı olur mu? Telefon yeni olduğu için endişeleniyorum.

Şebeke kaliten ne durumda olup olmadığını gözlemle. Normal şartlarda günümüzde önemini yitirse de 9-10 saat beklemede şarjın %0-1 arasında azalmalıdır. Ama mobil ağ beklemede kısmı sürekli CPU'nu meşgul ediyor olabilir.

Telefonunu 2G veya 3G'ye yatarken almayı deneyebilirsin.

şarzı normalde uzun süre dayanıyormu? Bende almayı düşünüyorum.

Benim elime dün sabah ulaştı. Geldiğinde şarjı 63tü. Güncellemelerini yaptım birkaç uygulama yükledim. Yaklaşık yarım saat oyun oynadım. Daha sonra bahsettiğim durum yaşandı şuanda şarjı 22. Hiç şarja takmadım daha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı