Kaanbsgmz
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, geçen ay POCO X6 Pro aldım, bugün ekranın sol yanında (ekranın görüntü veren kısmının tam bitişi yani görüntü olmayan çerçeve kısmında) yapışkan bir şey fark ettim ve elimle temizledim fakat leke gibi bir şey orada kaldı. Nedir falan derken o kısmın içindeki sıvının aktığını fark ettim çünkü leke sandığım yer aslında o akan şeyden kalan boşluk.
Göze çok çarpmıyor ama daha 1 aylık telefon garantiye göndermeyi düşündüm. Ne gibi bir tamir uygulanır emin olamadım. Ekran mı değişir, yapışkanı akmıştır onu mu tekrar söküp yapıştırırlar, ekran değişirse sorun çıkarır mı bilemedim. Sizce garantiye göndermeye değer mi, ekran değişimi ya da tamirde daha büyük sıkıntı olur mu?
Göze çok çarpmıyor ama daha 1 aylık telefon garantiye göndermeyi düşündüm. Ne gibi bir tamir uygulanır emin olamadım. Ekran mı değişir, yapışkanı akmıştır onu mu tekrar söküp yapıştırırlar, ekran değişirse sorun çıkarır mı bilemedim. Sizce garantiye göndermeye değer mi, ekran değişimi ya da tamirde daha büyük sıkıntı olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör: