POCO X6 Pro ekrandan yapışkan sıvı aktı

Kaanbsgmz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen ay POCO X6 Pro aldım, bugün ekranın sol yanında (ekranın görüntü veren kısmının tam bitişi yani görüntü olmayan çerçeve kısmında) yapışkan bir şey fark ettim ve elimle temizledim fakat leke gibi bir şey orada kaldı. Nedir falan derken o kısmın içindeki sıvının aktığını fark ettim çünkü leke sandığım yer aslında o akan şeyden kalan boşluk.

Göze çok çarpmıyor ama daha 1 aylık telefon garantiye göndermeyi düşündüm. Ne gibi bir tamir uygulanır emin olamadım. Ekran mı değişir, yapışkanı akmıştır onu mu tekrar söküp yapıştırırlar, ekran değişirse sorun çıkarır mı bilemedim. Sizce garantiye göndermeye değer mi, ekran değişimi ya da tamirde daha büyük sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, geçen ay POCO X6 Pro aldım, bugün ekranın sol yanında (ekranın görüntü veren kısmının tam bitişi yani görüntü olmayan çerçeve kısmında) yapışkan bir şey fark ettim ve elimle temizledim fakat leke gibi bir şey orada kaldı. Nedir falan derken o kısmın içindeki sıvının aktığını fark ettim çünkü leke sandığım yer aslında o akan şeyden kalan boşluk.

Göze çok çarpmıyor ama daha 1 aylık telefon garantiye göndermeyi düşündüm. Ne gibi bir tamir uygulanır emin olamadım. Ekran mı değişir, yapışkanı akmıştır onu mu tekrar söküp yapıştırırlar, ekran değişirse sorun çıkarır mı bilemedim. Sizce garantiye göndermeye değer mi, ekran değişimi ya da tamirde daha büyük sıkıntı olur mu?

Değişim yapıyorlar ise yaptır.

Fotoğraf ekleyebilir misiniz?
Fotoğraf çekmeyi denedim ama çok belli olmuyor, eski telefonum şarjı bitmiş şarj olsun tekrar bi onla deneyeyim.
Değişim yapıyorlar ise yaptır.
Bulunduğum şehirde servis yok malesef, kargo ile göndereceğim. Değişim gibi bir seçenek sunarlar mı bilmiyorum, ya tamir edip yollarlar yada değiştirip yollarlar.
Bunlar böyle cihazda kendiliğinden olan sorunları ücret almadan çözmeyecekse neden garanti geriyorlar ki

Bence gönder benden hiç öyle bir şey akmadı, sonra sorun yaşama.
En mantıklısı göndermek, başka bir yerinden gene akar daha büyük bir sorun çıkartır, onla hiç uğraşılmaz.

Fotoğraf ekleyebilir misiniz?
ekran.jpg

@trapcx üstteki mesaja ekledim hocam.

Son düzenleme:
Fotoğraf çekmeyi denedim ama çok belli olmuyor, eski telefonum şarjı bitmiş şarj olsun tekrar bir onunla deneyeyim.

Bulunduğum şehirde servis yok maalesef, kargo ile göndereceğim. Değişim gibi bir seçenek sunarlar mı bilmiyorum, ya tamir edip yollarlar ya da değiştirip yollarlar.

En mantıklısı göndermek, başka bir yerinden gene akar daha büyük bir sorun çıkartır, onunla hiç uğraşılmaz.

Eki Görüntüle 2355125

@trapcx üstteki mesaja ekledim hocam.

Fabrikada kullanılan ekran yapıştırma yapışkanı akmış bence, garantiye gönder önemli bir sorun değil eğer tahmin ettiğimse.

Fabrikada kullanılan ekran yapıştırma yapışkanı akmış bence, garantiye gönder önemli bir sorun değil eğer tahmin ettiğimse.
Telefon darbe almadı, ısı görmedi, enteresan bir durum oldu. En kısa zamanda göndereyim en iyisi, başka yerinden akıp falan ekran laps diye ayrılmasın, güvenemedim buna :)

Telefon darbe almadı, ısı görmedi, enteresan bir durum oldu. En kısa zamanda göndereyim en iyisi, başka yerinden akıp falan ekran laps diye ayrılmasın, güvenemedim buna :)
Telefonla gelen ekran koruyucuyu çıkartmadın mı? çok dandik maksat olsun diye yapıştırmışlar, trapcx dediği gibi ondan akmış olmasın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı