POCO X6 Pro HyperOS 2 Türkiye ROM'una geldi

Abitcan

Hectopat
Daha fazla  
Sonunda güncelleme gelmiş bulunuyor POCO X6 ve Pro kullananlar güncelleyebilir. Türkiye ROM'una güncelleme gelmiştir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-05-15-51-35-829_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-03-05-15-51-35-829_com.android.updater.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleyen: Moderatör:
ben bölge değişim mi'nin sitesinden indirdiğim romu atmıştım şu an 2.0.1.0 dayım sizce sorun olur mu

Bilmiyorum ama ben bekledim en stabil sonucu almak için. Sabrettim ve geldi sonunda. Şu an yüklemedim. Şarjımın %100 olmasını bekliyorum daha sonra da indireceğim ve kuracağım.

2.1 geldimi güncelleme yaptıktan sonra birde şarj hızlı bitiyormu
Şarjı iyi hızlı bitmiyor sosyal medya ve oyun pek fazla kullanmıyorum ondan sanırım. 2.0.1.0 sürümü geldi ilerleyen aylarda da daha iyi sürümler gelir fakat güncelleme takvimi konusunda Xiaomi BERBAT bir telefon üreticisi.

Şarjı iyi hızlı bitmiyor sosyal medya ve oyun pek fazla kullanmıyorum ondan sanırım. 2.0.1.0 sürümü geldi ilerleyen aylarda da daha iyi sürümler gelir fakat güncelleme takvimi konusunda Xiaomi BERBAT bir telefon üreticisi.

Hacı arada kaldım yine son olarak soruyorum güncellemeyi keşke yapmasaydım dedirten değişiklik veya bozukluk var mı iyi kötü olarak yazarsan sevinirim bir de 2.1 hâlâ gelmedi değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı