X7 Pro 8gb 19.799 ₺’ye düşmüş, 21k verebiliyorsan az daha koyup X7 Pro 12/512 gb almaya çalışabilirsin. Sitesinde kupon vs varsa indirim de alırsın. Yine de soruna direkt cevap verirsem X7 pro 8gb daha mantıklı gibi.
X7 Pro 8 GB 19.799 ₺'ye düşmüş, 21k verebiliyorsan az daha koyup X7 Pro 12/512 GB almaya çalışabilirsin. Sitesinde kupon vs varsa indirim de alırsın. Yine de soruna direkt cevap verirsem X7 Pro 8 GB daha mantıklı gibi.
X6 pro da güzel ama ben olsam bi şekilde X7 pro 512’ye çıkmaya çalışırdım. Eğer süresi bitmediyse kodla birlikte 21.5k’ya geliyordu sanki. Tasarım göreceli ama X7 pro X6 proya göre baya zarif olmuş bence. Bunun yanında daha hızlı şarj, daha büyük batarya ve daha güçlü işlemci. Yine de bütçe arttıramıyorum derseniz X6 pro da fena değil gibi.
X6 pro da güzel ama ben olsam bi şekilde X7 pro 512’ye çıkmaya çalışırdım. Eğer süresi bitmediyse kodla birlikte 21.5k’ya geliyordu sanki. Tasarım göreceli ama X7 pro X6 proya göre baya zarif olmuş bence. Bunun yanında daha hızlı şarj, daha büyük batarya ve daha güçlü işlemci. Yine de bütçe arttıramıyorum derseniz X6 pro da fena değil gibi.