POCO X6 Pro mu yoksa Samsung Galaxy A54 5G mü alınmalı?

Bütçe
17000

Neuer46

Femtopat
Daha fazla  
Kameraya az da olsa önem veririm, sosyal medya kullanırım uzun ömürlü oyunda yüksek performans olması iyi olur. Hangi cihaz benim için?

Çok oyun oynayan biri değilsen a54. ama güncellik vs derdiniz değilse S20 FE.

S21 FE tabii ki. Oyunda da üzmez kamerası da gayet güzel. Bataryası benim için 4 saat oyun dahil yetiyor. A54 oyun için pek iyi değil. İlla a serisi olacaksa oyunda daha iyi A34 al daha iyi A54'ten.

X6 Pro.
Samsung oyun için pek mantıklı değil.

Aynen Samsung hiç iyi değil. Fakirlerin uydurduğu saçmalıklar. Paranız ucuz Çinli markalara yetiyor gidip onları övüyorsunuz anca.

Kameraya az da olsa önem veririm, sosyal medya kullanırım uzun ömürlü oyunda yüksek performans olması iyi olur. Hangi cihaz benim için?

Oyun performansında A54 X6 Pro performansı verebilecek mi?
Birazcık gerçekçi olalım bir markanın fanboyu olmalayım.
Her ne kadar Samsung dışında markaları sevmesem de özellikle çöp Xiaomi'nin telelefonlarını beğenmesem de oyun performansında Xiaomi'nin Samsung'dan daha iyi olduğu ortada.
Ayrıyeten S20 FE kullanıyorum.

Ha ama S21 FE mi X6 Pro mu deseler gözüm kapalı S21 FE seçerim ama sürekli oyun oynayacaksa yine X6 Pro derim.
Çinli markalardan da Huawei dışında övmem insanlar yüzyılın yeniliklerini yapıyorlar ama alacağım marka mı hayır(Akıllı saatini kullanıyorum)
Ben Google desteği, tam uyumu ve One UI good lock olmadan yapamam

Bu arayüzü seviyorum ya ben nasıl çöp MIUI'ya da çöp HyperOS fanboyu olayım.

Son düzenleme:

Benim de demek istediğim şey şu. Oyun için X6 Pro diyorsunuz ya. Bende diyorum ki kağıt üstündeki özellikleri sunsa alın derim. Ama telefon özelliklerinin yarısını bile kullanamıyor Çinli markanın performansı yüzünden. Şu özellikler yazılı olan Samsung çıksın hiç düşünmeden alırım alın derim. Ama işin içine Çinli markalar girince tüm hayaller suya düşüyor.

Xiaomi Oppo Realme gibi markaları kullanmadım tek bildiğim HyperOS leş MIUI ondan daha leş ColorOS'ya da Realme'nin arayüzünün de pek farkı yok.
Çinli markalar donanımı basıyor ama gerçek hayatta hüsran az önce bir karşılaştırma izledim mi 14 ile iPhone mi 14 kasıyordu

X6 Pro bakın. A54 ile arasinda devasa guc farkı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Çinli markalara bulaşmayın. Başınıza dert almayın. Kağıt üstündeki özellikler aldatıcı olmasın Xiaomi, POCO yazılımıyla çöp ediyor. Kalitesiz malzemelerle bulaşılmaz yapıyor. Sakın bulaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…