POCO X6 Pro oyun test sonucları normal mi?

Bütçe
19000

Emrepi123

Hectopat
Daha fazla  
Bugün satın aldığım POCO X6Pro 12 GB modelini Genshin Impact oyununda test ettim.
Game Turbo açık.

Bütün ayarlar en düşükte.
45 FPS parlaklık %40.
Bu şekilde 15 dakikada 37 derece sıcaklık ve %5 pil kaybı yaşadım.

Bütün ayarlar en yüksekte.
60 FPS parlaklık %40.
Bu şekilde de 15 dakikanın sonunda 43 derece sıcaklık ve %8 pil kaybı yaşadım, bu değerler normal mi sizce?

Bugün satın aldığım POCO X6Pro 12 GB modelini Genshin Impact oyununda test ettim.
Game Turbo açık.

45 FPS parlaklık %40.

60 FPS parlaklık %40.
Bu şekilde de 15 dakikanın sonunda 43 derece sıcaklık ve %8 pil kaybı yaşadım, bu değerler normal mi sizce?

Düşük ayarlada 60FPS yok muydu ama değerler iyi ama Ultra ayarlarda biraz sıcak biraz hava tutsan soğur pil ise kendini ayarlar zamanı var.

Game Turbo açık.

45 FPS parlaklık %40.

60 FPS parlaklık %40.

Düşük ayarlada 60FPS yok muydu ama değerler iyi ama Ultra ayarlarda biraz sıcak biraz hava tutsan soğur pil ise kendini ayarlar zamanı var.

Normal Genshin zaten ağır bir oyun bu kadar hızlı şarj gitmesi normal.

Cihaz yeni olduğu için pilin oturması biraz süre alacak. Birkaç şarj döngüsünden sonra kendine geleceğini tahmin ediyorum. O zaman daha verimli çalışacağını söyleyebilirim. En iyisi bu test sonuçları burada kalsın. Telefonu 1 hafta kullandıktan sonra testi tekrarlarsınız ve farka bakarsınız. Değerlendirmeyi öyle yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Hocam kamera performansı nasıl? Üzerindeki işlemciye göre ters orantılı mı?

Günlük kullanımda üzmeyecek bir kameraya sahip. Oyun oynamayacak sadece kamera kullanacaksanız farklı telefonlara yönelmenizi öneririm. Fakat oyun oynarım, kamera aşırı önemli değil derseniz alınabilir. Dediğim gibi kamerası da üzmez, sadece kamera odaklı değil. Kamera odaklı telefonlar kadar beklentiniz olmasın.

Günlük kullanımda üzmeyecek bir kameraya sahip. Oyun oynamayacak sadece kamera kullanacaksanız farklı telefonlara yönelmenizi öneririm. Fakat oyun oynarım, kamera aşırı önemli değil derseniz alınabilir. Dediğim gibi kamerası da üzmez, sadece kamera odaklı değil. Kamera odaklı telefonlar kadar beklentiniz olmasın.

Hocam zaten işlemciden belli, kamera performansı vasattır ama bazı yerlerde gördüm çok mu kötü? 10 üzerinden kaç alır? Bazıları kamerası rezalet falan diyor.

Hocam zaten işlemciden belli, kamera performansı vasattır ama bazı yerlerde gördüm çok mu kötü? 10 üzerinden kaç alır? Bazıları kamerası rezalet falan diyor.
IMG_20240201_032933.jpg IMG_20240202_225716.jpg IMG_20240202_230230.jpg IMG_20240202_225316.jpg
Şimdiye kadar çektiğim fotoğraflar bunlar. Çok fazla kameraya önem veren biri değilim bu sebeple 10 üzerinden yorumlamam pek doğru olmaz. Bugüne kadar kullandığım telefonlar arasındaki kamera performansını nota dökersek 7-8 alır benden. Rezalet falan değil. Standart, kamerasına çok özenilmemiş bir telefon.

Şimdi baktım da siteye yüklerken bayağı bir kalite düşüşü yaşanmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı