CoolAlien Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-13700H NVidia RTX 4060 8GB 32GB-DDR4 3200MHz Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #1 POCO X6 Pro cihazımın şarjının hızlı bittiğini düşünüyorum. Bu ekran süresine bu şarj sizce normal mi? Dosya Ekleri Screenshot_2025-01-16-21-15-26-377_com.miui.securitycenter-edit.jpg 59,1 KB · Görüntüleme: 89
POCO X6 Pro cihazımın şarjının hızlı bittiğini düşünüyorum. Bu ekran süresine bu şarj sizce normal mi?
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.906 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #2 CoolAlien dedi: POCO X6 Pro cihazımın şarjının hızlı bittiğini düşünüyorum. Bu ekran süresine bu şarj sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Hangi HyperOS sürümünü kullanıyorsunuz hocam?
CoolAlien dedi: POCO X6 Pro cihazımın şarjının hızlı bittiğini düşünüyorum. Bu ekran süresine bu şarj sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Hangi HyperOS sürümünü kullanıyorsunuz hocam?
CoolAlien Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-13700H NVidia RTX 4060 8GB 32GB-DDR4 3200MHz Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #3 enzyyx dedi: Hangi HyperOS sürümünü kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Bu sürüm. Dosya Ekleri Screenshot_2025-01-16-21-31-28-975_com.android.settings.jpg 46 KB · Görüntüleme: 66
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.906 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #4 CoolAlien dedi: Bu sürüm. Genişletmek için tıkla... Daha yeni bir sürüm hocam, yakında pil kullanımınız normale dönecektir. Uygulamaların optimizasyon aşamasında olduğunu düşünüyorum. @CoolAlien size ne zaman geldi acaba HyperOS 2? Son düzenleme: 16 Ocak 2025
CoolAlien dedi: Bu sürüm. Genişletmek için tıkla... Daha yeni bir sürüm hocam, yakında pil kullanımınız normale dönecektir. Uygulamaların optimizasyon aşamasında olduğunu düşünüyorum. @CoolAlien size ne zaman geldi acaba HyperOS 2?
CoolAlien Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-13700H NVidia RTX 4060 8GB 32GB-DDR4 3200MHz Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #5 enzyyx dedi: Daha yeni bir sürüm hocam, yakında pil kullanımınız normale dönecektir. Uygulamaların optimizasyon aşamasında olduğunu düşünüyorum. @CoolAlien size ne zaman geldi acaba HyperOS 2? Genişletmek için tıkla... Gelmedi ben xiaomitime sitesinden ota dosyasini indirip güncelleme paketini seçip indirdim. Bugün güncelledim.
enzyyx dedi: Daha yeni bir sürüm hocam, yakında pil kullanımınız normale dönecektir. Uygulamaların optimizasyon aşamasında olduğunu düşünüyorum. @CoolAlien size ne zaman geldi acaba HyperOS 2? Genişletmek için tıkla... Gelmedi ben xiaomitime sitesinden ota dosyasini indirip güncelleme paketini seçip indirdim. Bugün güncelledim.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.906 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #6 CoolAlien dedi: Gelmedi ben xiaomitime sitesinden ota dosyasini indirip güncelleme paketini seçip indirdim. Bugün güncelledim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir dosyanız silindi mi hocam? Eea ROM mu? Ben de indirmeyi deneyeceğim.
CoolAlien dedi: Gelmedi ben xiaomitime sitesinden ota dosyasini indirip güncelleme paketini seçip indirdim. Bugün güncelledim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir dosyanız silindi mi hocam? Eea ROM mu? Ben de indirmeyi deneyeceğim.
CoolAlien Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-13700H NVidia RTX 4060 8GB 32GB-DDR4 3200MHz Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #7 enzyyx dedi: Herhangi bir dosyanız silindi mi hocam? Eea ROM mu? Ben de indirmeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hayır veri kaybı olmuyor. Güncelleme bölümünden güncelleme yapılıyormuş gibi çalışıyor. Ve eea değil global ROM. Yapmazsanız yardımcı olurum.
enzyyx dedi: Herhangi bir dosyanız silindi mi hocam? Eea ROM mu? Ben de indirmeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hayır veri kaybı olmuyor. Güncelleme bölümünden güncelleme yapılıyormuş gibi çalışıyor. Ve eea değil global ROM. Yapmazsanız yardımcı olurum.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.906 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #8 CoolAlien dedi: Hayır veri kaybı olmuyor. Güncelleme bölümünden güncelleme yapılıyormuş gibi çalışıyor. Ve eea değil global ROM. Yapmazsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam çoktan, eea roma nasıl bootloader kilidi açmadan geçebilirim acaba?
CoolAlien dedi: Hayır veri kaybı olmuyor. Güncelleme bölümünden güncelleme yapılıyormuş gibi çalışıyor. Ve eea değil global ROM. Yapmazsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam çoktan, eea roma nasıl bootloader kilidi açmadan geçebilirim acaba?
CoolAlien Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-13700H NVidia RTX 4060 8GB 32GB-DDR4 3200MHz Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #9 enzyyx dedi: Yaptım hocam çoktan, eea roma nasıl bootloader kilidi açmadan geçebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Neden eea roma geçmek istiyorsunuz ki pek bir fark göremedim ben.
enzyyx dedi: Yaptım hocam çoktan, eea roma nasıl bootloader kilidi açmadan geçebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Neden eea roma geçmek istiyorsunuz ki pek bir fark göremedim ben.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.906 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #10 CoolAlien dedi: Neden eea roma geçmek istiyorsunuz ki pek bir fark göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'nin en az veri toplayan sürümü olduğu için hocam, bir yandan güncellemeleri daha hızlı alıyor.
CoolAlien dedi: Neden eea roma geçmek istiyorsunuz ki pek bir fark göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'nin en az veri toplayan sürümü olduğu için hocam, bir yandan güncellemeleri daha hızlı alıyor.