POCO X6 Pro telefonda tema kullanmak zararlı mı?

emirhan21324

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, POCO X6 Pro telefon kullanıyorum ve çok hoşuma giden bir tema buldum. Tema kullanmak telefonu yavaşlatır mı veya şarjda sıkıntı çıkarır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-31-22-20-07-354_com.mi.android.globallauncher.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2025-08-31-22-19-57-500_com.mi.android.globallauncher.jpg
    133,9 KB · Görüntüleme: 23
Temayı nereden indirdin? Telefonun böyle bir özelliği var mı? Varsa kafaya takma. Yoksa ve bir uygulamayla yaptıysan yine sorun yok. Batarya kullanımını incele, şarjın ne kadar gidiyor bak. Zararı olmaz.

Cihazın performansını düşürebiliyor bazıları ancak sade ve çok şatafatlı değilse bu cihazda performansına etki etmez gözle görülür şekilde.

Temayı nereden indirdin? Telefonun böyle bir özelliği var mı? Varsa kafaya takma. Yoksa ve bir uygulamayla yaptıysan yine sorun yok. Batarya kullanımını incele, şarjın ne kadar gidiyor bak. Zararı olmaz.

Telefondaki temalar uygulamasından.

Cihazın performansını düşürebiliyor bazıları ancak sade ve çok şatafatlı değilse bu cihazda performansına etki etmez gözle görülür şekilde.

Sade bir tema.

Merhaba, POCO X6 Pro telefon kullanıyorum ve çok hoşuma giden bir tema buldum. Tema kullanmak telefonu yavaşlatır mı veya şarjda sıkıntı çıkarır mı?
Her tema olmasa da bazı temalar cihaz performansını etkileyebiliyor. Bence tema kullanmayın ama gene de siz bilirsiniz.

Telefonun normal hali gözüme pek hoş gelmiyor bundan dolayı kullanıyorum.
POCO kullanıcılarının genel bir sorunudur yuvarlak simgeler. Ama insan yavaş yavaş alışıyor. Uzun ömürlü bir kullanım için bu çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…