POCO X6 Pro vs S23 FE

Bütçe
20000-25000

ahmetbt073

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben öğrenciyim ve yarı zamanlı işte çalışıyorum. Alacağım telefonu 4 sene rahat kullanmam gerekecek. Oyun olarak sadece 1-2 oyun oynuyorum, o da kafa dağıtmak için. Kamerayı fazla kullanmıyorum, ama güzel olursa iyi olur. Genelde telefonda sosyal medyada fazla vakit geçiriyorum, amacım telefonun uzun gitmesi, yarı yolda bırakmaması.

Sizce hangi telefonu tercih etmeliyim? Fiyat olarak ikisini de karşılayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben öğrenciyim ve yarı zamanlı işte çalışıyorum. Alacağım telefonu 4 sene rahat kullanmam gerekecek. Oyun olarak sadece 1-2 oyun oynuyorum, o da kafa dağıtmak için. Kamerayı fazla kullanmıyorum, ama güzel olursa iyi olur. Genelde telefonda sosyal medyada fazla vakit geçiriyorum, amacım telefonun uzun gitmesi, yarı yolda bırakmaması.

Sizce hangi telefonu tercih etmeliyim? Fiyat olarak ikisini de karşılayabilirim.

Kesinlikle S23 FE

Bütçeyi biraz daha arttırıp S23'e yönelmenizi tavsiye ederim veya indirim kovalayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
POCO X6 Pro'yu şahsen kullanıyorum

POCO X6 Pro'nun Artıları:

Geniş depolama alanı
Tatmin edici pil ömrü
Güçlü işlemci
Yeterli RAM

Samsung S23 FE'nin Artıları:

Stabil ve kullanıcı dostu arayüz
Suya dayanıklılık
Kaliteli kamera performansı
8K video çekimi

Eğer oyun oynamayı seviyorsanız, POCO X6 Pro kesinlikle iyi bir tercih. Ancak oyunla pek aranız yoksa ve günlük kullanım için daha uygun bir telefon arıyorsanız, Samsung S23 FE sizin için daha iyi bir seçenek olabilir.

Önceliğiniz oyun değilse, Samsung S23 FE'yi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı