POCO X6 Pro vs Samsung S22

O yüzden en sona yazdım. Ben oyun hiç oynamam, şahsen S22 alırdım bunların arasından.

Bende pek oyun oynamıyorum kamera ve işlemcisi kaliteli ve uzun ömürlü olsun bana yeter. A55'in kamerasını incelediğimde bir tık beklentimin altında idi fakat S22'nin de 4000MAh'ın bile altındaki bataryasıda beklentimin altında çünkü 1 kere şarjı fullerim sonra 1-2 gün hiç takmam.
Marka kalitesinden dolayı Samsung'a biraz daha yakınım ama bir türlü karar veremiyorum A55 mi yoksa S22 mi seçemiyorum.

Bende pek oyun oynamıyorum kamera ve işlemcisi kaliteli ve uzun ömürlü olsun bana yeter. A55'in kamerasını incelediğimde bir tık beklentimin altında idi fakat S22'nin de 4000MAh'ın bile altındaki bataryasıda beklentimin altında çünkü 1 kere şarjı fullerim sonra 1-2 gün hiç takmam.
Marka kalitesinden dolayı Samsung'a biraz daha yakınım ama bir türlü karar veremiyorum A55 mi yoksa S22 mi seçemiyorum.

Hocam batarya telafi edilebilir bir şey ama kamera hep öyle kalacak ve A55 kalın bir telefon S22 daha zarif.

S22 alırsan çok küçük ve hafif bi telefon samsung arayüzünün rahatlığı, samsung dex gibi type-c dock ile masaüstü bilgisayara dönüşmesi, reverse wireless vs bi ton amiral gemi özelliği var say say bitmez, parmak izi okuyucusu ultrasoniktir vsvs
ama
*Samsung baya yavaş şarj olur
*Şarjı xiaomiden geçiyorsan ASLA yetmez seni üzer
*Ekran boyutu sosyal medya keyfi için küçük gelebilir

Poco x6 hız olarak çok çok önde, şarj hızı da harika ekranı da çok kaliteli ve büyük. Eksisi dandirik xiaomi arayüzü ve kamerası s22 kadar iyi değildir ama üzmez.

Şahsen kamera ve işlemci gücü için alıyorum. Bir süre düşündün ve S22 kafama çok yattı. Yakın arkadaşım da S22 kullanıyor ve kesinlikle öneriyor sadece bataryasının pek uzun dayanamadığından o da bahsediyor. Kamera anlamında çok iyi bir telefon. Abim A55 aldı ve kamerasını incelediğimde pek yeterli gelmedi bana özellikle 4k 60 fps video çekimi yapamıyor ve geniş açılı kamerada 1080p 30 fps çekim yapabiliyor.

S22 kullanıyorum. Bataryası kesinlikle yetmiyor. 3-4 saat arası ekran süresi alıyorum. Kameraya girince telefon anormal derecede ısınmaya ve şarj tüketmeye başlıyor. Şahsen önermiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı