Hocam yerinizde olsam X6 pro alırdım ben X5 Pro 5G kullanıyorum alacağınız cihaz sizi üzmez ve s23fe den katkat iyi isterseniz aralarındaki farkları anlatabilirim
Hocam merhaba, merak ettim de Poco'nun size nerde zararı var ben şuan X5 Pro 5G kullanıyorum gayet memnunum hem Poco serisi çoğu Samsung cihazlarından katkat iyi hem ekranda bile s23fe geride kalıyor X6 pro Dan Poco'yu tercih etmeminizin sebebi nedir açıklarmısınız?
Hocam merhaba, merak ettim de POCO'nun size nerede zararı var ben şu an X5 Pro 5G kullanıyorum gayet memnunum hem POCO serisi çoğu Samsung cihazlarından katkat iyi hem ekranda bile S23FE geride kalıyor X6 Pro'dan POCO'yu tercih etmeminizin sebebi nedir açıklar mısınız?
Hocam MIUI yüzünden arayüz vs kasıyor ve ısınıyor ayrıca 2 yıl sonra çok ciddi performans kaybı oluyor POCO F4 ve mi 11T kullanmış biri olarak söylüyorum.
Hocam MIUI yüzünden arayüz vs kasıyor ve ısınıyor ayrıca 2 yıl sonra çok ciddi performans kaybı oluyor POCO F4 ve mi 11T kullanmış biri olarak söylüyorum.